Kultúra rybárov a výletníkov za splavom na Parnej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 14. februára 2014

Môj jubilejný 50-ty príspevok je smutný. Človeku, ktorý tu prežil detstvo trhá srdce, čo za zverov chodí dnes do prírody. Lokalizácia: ešte pred parkoviskom v Kamenáči zahnúť vpravo (vľavo sa ide na Kolibu) potom po panelovej ceste stále rovno až na koniec cesty, neporiadok sa nachádza v jarku vedľa potoka

14. február 2014

Milka

Bordél, bordél len a len bordél, nikto z úradníkov nič nemonitoruje a takto to vyzerá, psychológia je bordél, doložím a takto je to všade v Trnave za posledným domom na Kozáckej smerom k CKD , hnus a len hnus. Čo tam preboha všetci čo máte na starosti poriadok robíte.
21. február 2014

Stryco

to nie su len vyletnici, ale cielene vyvazanie bordelu. Inac je to zahumusene cele az po Ruzindolsku cestu, kde to navazuje na smetisko , co si tam zalozili zahradkari.
01. apríl 2014

Flego

06. november 2014

olivka

bordel za ckd bol odstranený, bohuzial vraj to nie je pozemok mesta ale zakon je na takych vlastnikov pozemku ako je tento prikratky. potom je chyba niekde v legislative či ? a inak dakujem za vycistenie tejto a dalsej lokality na lincianskej pri zahradkach. verim tomu ze milí zahradkari milujuci svoju zahradku si vstupia do svedomia a odpad zo zarhadiek poctivo odnesu do nedalekeho zberneho dvora. trosku sa okolo seba pozerajme nech nam nie su lahostajne ciny nezodpovednych obcanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania