Špačinská cesta-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Filip Hittrich 20. septembra 2019

Ziadam o vyznacenie parkovacich miest pozdlz celej polochy cesty, ktora je odfotena na fotografii podnetu, nakolko sa dost casto stava, ze tato plocha nemoze byt naplno vyuzita na parkovanie-kedze nie je jasne kolko je tam miest a kde presne su. Kazdy vodic to zjavne vnima inak...na zaklade tohto, dost casto vznikne viacero prazdnych usekov-kde sa ale uz zial zaparkovat neda.
Vyznacenim a vymedzenim parkovacich miest by sa predislo neefektivnemu parkovaniu.
Vdaka za odpoved a nasledne riesenie problemu.

22. september 2019

Peter Lopatka

Vyznačenie parkovacích miest na chodníku??? ...alebo vychádzate z toho, že jazdenie CMV po chodníkoch je v Trnave nielenže dlhodobo tolerované, ale už aj podporované?
23. september 2019

Filip Hittrich

Neviem, ci je to chodnik, alebo cesta-vid rozmer...ale toto naozaj nieje podstatne. Pointou mojej ziadosti je (kedze na nic ine ako na parkovanie sa tato komunikacia pocas jej zivota zrejme nikdy nebude vyuzivat) je dopomoct k zefektivneniu a tym k ciastocnemu rieseniu parkovania v danej lokalite. Nakreslenie ciar (parkovacich miest), by mohlo znacnou mierou prispiet k zamedzeniu vzniku nevyuzitelnych ploch, ktore momentalne vznikaju na tomto “chodniku” a teda vyrazne pomoct k plnemu vyuzitiu jeho kapacity na parkovanie osobnych motorovych vozidiel...kedze je jasne, ze tento konkretny “chodnik” je pri tejto bytovke na to urceny a nikdy zrejme nebude mat ambiciu sluzit ako promenada pre pesich.. Zda sa mi, ze nakreslenie tychto ciar, ma logiku..
30. november 2019

Alexandra

Pan Lopatka, ked je toto podla Vas chodnik, preco je na jeho konci znacka pre CMV? Sme v dobe, kedy sa cesty a parkoviska plnia autami, a Vam vadi, ked sa to ludia snazia riešiť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania