Automobilová ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Romanko Cihlička 22. septembra 2019

Na Ulici Automobilová Pred P.S.A .GROUPE ľudia parkujú na ceste a na čiariach mimo a tým vznikajú rizikové situáciu a majú niektorý problém na poobednú a rannú výjsť z parkoviska . Mala by tam štátna hliadka občas pozrieť ako niektorý parkujú.....na chodníkoch na jednej druhej strane a na trávniku ani nehovorím ....

28. september 2019

Patrik

parkovisko nepatri mestu takze placete na nespravnom hrobe
24. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Okresný dopravný inšpektorát v Trnave na základe podnetu ohľadom riešenia dopravnej situácie na Automobilovej ulici v Trnave pred P.S.A Groupe vydáva nasledovné stanovisko:
Spolu s kompetentnou osobou zo spol. P.S.A Groupe sme vykonali kontrolu dopravného značenia, počas ktorej neboli zistené nedostatky v dopravnom značení. Taktiež bolo na mieste zistené, že parkovisko pred P.S.A je kapacitne postačujúce, pričom vždy zostávajú voľné parkovacie miesta - počas kontroly ich bola približne štvrtina zo všetkých parkovacích miest. Ďalej bolo na mieste zistené, že zamestnanci P.S.A Groupe nevyužívajú voľné parkovacie miesta, ktoré sú vzdialenejšie od vchodu a majú snahu zaparkovať svoje vozidlo čo najbližšie ku vchodu, preto porušujú pravidlá cestnej premávky. Jednotlivé porušenia pravidiel cestnej premávky sú po oznámení riešené privolanou hliadkou PZ SR.
Z dopravno-inžinierskeho hľadiska Okresný dopravný inšpektorát v Trnave nemá žiadne podnety, resp. návrhy, ktoré by viedli k zlepšeniu dopravnej situácie pred P.S.A Groupe v Trnave.

pplk. Ing. Mojmír Rošetzký, riaditeľ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania