Nehodová križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roland 12. marca 2014

Dňa 11.03.2014 prišlo k dalšej dopravnej nehode na tejto križovatka, nebola prvá a zrejme ani posledná, vozidlo skončilo na chodníku pretože vodička nedala prednost vozidlu iducemu po ul G. Dusíka.
Preto žiadam o okamžité riešenie tejto križovatky, a to tak že na danej križovatke by mohli namalovat STOP čiaru, osadit stopku na reflexnom podklade, kriky na ul. G. Dusíka ostrihať , nakolko pri vychádzaní z ul Lomonosovej a ul. Botanickej bránia bezpečnému výhladu, a zároven osadenie zábradlia na ul. G. Dusíka nakoľko pri nehode vždy skončí vozidlo na tomto chodníku. Vybudovanie prechodu . na prvej foto chýba .

12. marec 2014

radoslav

opravujem na druhej foto
20. marec 2014

lsstt

prosím, len nie riešenie ďalšieho kruháča, alebo zníženie rýchlosti na 20km/h.
dúfam, že som teraz nikoho z povaľačov v úrade neinšpiroval :)
24. marec 2014

Majo

Ked som tento podnet otvaral bal som sa ze bude navrhnuty dalsi kruhac, nastastie nie :) Navrhnute riesenie je fajn, kruhac by situaciu sice vyriesil, ale problem by sa iba presunul inde - toto je krizovatka na pomery v inych statoch s minimalnym zatazenim, ak by sme uz aj tu pchali kruhac tak zachvilu jedinci neovladajuci ani zakladne predpisy by nam burali uz aj na jednoduchej T krizovatke s 1 vedlajsou cestou, pretoze bez kruhacu by boli strateny.
20. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravnú značku P2 - Stop daj prednosť v jazde a vodorovné dopravné značenie V5c - priečna súvislá čiara s nápisom STOP osadíme a zrealizujeme v priebehu 26. K. T. 2014.


Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. august 2014

Matúš G

Stop čiara namaľovná, značka osadená. To zabradlie tam nie je ale ja by som ho tam ani nedával. Priechod rieši aj podnet https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/9134/vymysleny-prechod-pre-chodcov. Vyznačený nie je.
18. január 2019

Juraj Suchán

Ešte by som rád dodal, že značka STOP upravuje prednosti pri odbáčaní z ulice Lomonosovova pred tými, čo idú z ulice Botanická. Mnohí nevodiči sa tam potom zbytočne rozčuľujú, "lebo oni odbáčajú do prava" :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania