Ulica Nová-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Škoda ze inak kvalitne služby benzínovej pumpy TANKER Trnava Truckcentrum na adrese: Nova, 91701 (pri OBI predajne oproti McDonalds) pošramocuje znecistovanie pody s jej umyvarky. Pena z umyvania auta tam steká zakaždým do okolitej pody.

02. február 2020

Občan mesta

Este ďalšie foto....
06. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie. Stavebný úrad vykoná na umývačke štátny stavebný dohľad aj za účasti orgánu OU Trnava, štátna vodná správa a podľa výsledku šetrenia sa budú určovať ďalšie úkony na zjednanie nápravy.

Odbor stavebný a životného prostredia
05. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň stavebný úrad k podnetu č. 85585 uvádza: Dňa 4.3.2020 bol v danej veci – závada na autoumývarke - čerpacia stanica TANKER, Ul. Nová 5, Trnava zvolaný štátny stavebný dohľad. Písateľ podnetu zverejnil len bod A - negatívny pohľad na vec a pozabudol však zverejniť aj bod B a to pohľad aj zo zadnej časti ručnej autoumyvarky, kde je umiestnený zberný žľab kam steká odpadová voda, ktorá následne je zvedená spätne do ORL – do zbernej jamy odlučovača ropných látok. Závada vznikla sadnutím časti stavby spevnenej plochy a následnou nechcenou zmenou odtokových pomerov krátko po kolaudácii stavby v zimnom období na prelome rokov 2018 – 2019. Po zistení závady vlastník prevádzky závadu v marci 2019 odstránil týmto zberným odvodňovacím žľabom viď. foto.

Odbor stavebný a životného prostredia
09. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopĺňam ešte fotografie.

Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.