Dlhodobo odstavené auto

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Reklamne auto taxi sluzby odstavene na parkovisku na hlinach dlhodobo obsadzuje cenne parkovacie miesto

21. apríl 2014

Flego

Sú to zbojníci, najprv boli pri križovatke, kde sa dnes stavia City Aréna, potom boli tu https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5859/odstavene-auto-pri-pravnickej-fakulte a keď sa ich podarilo zlikvidovať, tak hneď postavili ďalšie auto na Hliny.....
22. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
22. 4. 2014 hliadka Mestskej polície v Trnave vykonala kontrolu uvedeného vozidla. Vozidlo taxislužby parkuje na verejne prístupnom parkovacom mieste a má platnú STK a EK. Nedopúšťa sa preto žiadneho priestupku, ktorý by bol riešiteľný mestskou políciou.

Mestská polícia Trnava
22. apríl 2014

Filip

Jedno auto mali na Kollarovej. Bolo viditelne nepojazdne (vyfucane pneumatiky, ludia po nom skakali), ale STK a EK platna a mali aj parkovaciu kartu.
Pochybujem, ze sa s tym da v ramci zakona nieco robit.
22. apríl 2014

KennyMcC

Na týchto špekulantov platí iba jedna vec - treba odmontovať ŠPZ a bez ohľadu na to čí má alebo nemá STK a EK sa z neho stáva vrak, ktorý môže byť odtiahnutý. Bohužiaľ stále platí "Na hrubý pytel, hrubá záplata".
25. apríl 2014

Juro Trokan

S tou tabuľou na streche asi to auto na STK nebolo. Nemyslím si, že v tomto stave (s namontovanou, predpokladám, že úradne neschválenou tabuľou na streche) je technicky spôsobilé na prevádzku. A pokiaľ nie je spôsobilé na prevádzku, tak je to len odpad, ktorý zavadzia na parkovisku.
26. apríl 2014

Flego

Toto je dobrý postreh Juro, to ani policajtov nenapadlo, že auto je spôsobilé na prevádzku len v tom stave, v akom prešlo STK. Každú zmenu musíš mať schválenú a zapísanú v technickom preukaze. Takže chlapci z MsP ak je to mimo vašej kompetencie, treba to posunúť dopravákom, aby si ho preklepli.
07. máj 2014

Lucery

Ani tabuľu netreba pozerať, stačí, keď je polepené čelné sklo a predné bočné okná. V tej chvíli sa z neho stáva auto mimo STK bez ohľadu na to, či je ešte platná alebo nie.
20. máj 2014

Jozef Miklovič

Nikoho z PZ nezaujíma kto vydáva STK a emisnú kontrolu na vozidlá v takomto stave ? Polícia nemá možnosť skontrolovať aktuálny technický stav vozidla ? Ja myslím že spôsob by sa našiel, len by kompetentný museli chcieť. Ale ich predsa vôbec nezaujíma že ľudia na sídliskách nemajú kde parkovať, podstatné je že sa za parkovanie vyberie dostatočné množstvo pokút.
06. jún 2014

Mário Miškov

To co je za argument ze ma platnu STK a EK.? Chcel by som byt pri cestnej kontrole ako by si na nom policajti zgustli keby s tou nadstavbou na streche vysiel na cestu.
06. jún 2014

Mário Miškov

Ak si nevedia poradit tak treba prijat VZN a takuto formu reklamy zakazat.
07. jún 2014

Flego

V Česku se s tím neserou http://www.mediar.cz/hradec-zakazal-reklamu-na-vozicich/ Ako píše Mário, stačí prijať VZN. Prečo ho v Trnave ešte nemáme, páni poslanci?
30. október 2014

Matúš G

Parkujeme.
16. apríl 2015

Matúš G

Auto je preč, alebo zmenilo len miesto?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania