Ulica Karola Elberta-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Perseverance 04. apríla 2020

Obydlie v prírode, schádzajú sa tam osoby zapletené v kriminálnej činnosti.

09. apríl 2020

Perseverance

Láskavo sa s tým začnite zaoberať, je tam obydlie z paliet. Môže tam vypuknúť požiar alebo sa tam bude šíriť nákaza. Treba to riešiť. Už si tam vozia veci nákupným vozíkom, samozrejme po tme, po 20:00.
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet sme preverili. Prístrešok sa nachádza na súkromnom pozemku a nachádza sa tam dlhší čas. Na mieste bola zisťovaná i totožnosť osôb tam sa nachádzajúcich. V prípade, ak máte informácie o ich protiprávnej činnosti, prosím odovzdajte ich na útvare Policajného zboru, alebo mestskej polície.

Mestská polícia v Trnave
04. máj 2020

Perseverance

Ok, tak sa vžijem do roly danej osoby, ktorá tam v noci zrejme prespáva a bude to asi takto: Postavím si prístrešok na súkromnom pozemku, budem si tam variť na otvorenom ohni v suchom poraste spolu s mojou partnerkou, budem si tam nosiť rôzne ukradnuté veci, majiteľovi pozemku to isto nevadí, ani mestu, všetci budú spokojní. Veď lepšie ako prespávať v pivnici v bytovke na prednádraží, z ktorej ma vyhnali po rozhodnutí na bytovej schôdzi pred pár mesiacmi. Je to tu útulné, nikomu nemusím platiť za ubytovanie. Občas niečo ukradnem, nejaké tie ľahšie drogy predám na prengu, veď je to kúsok cez pole a cez trať, vynikajúca poloha, mladí na skejtboardoch mi sem občas prídu aj sami a ja im niečo predám, vysedávajú tu potom len kúsok ďalej na lavičkách a hulia trávu, všeko funguje lebo nová klientela sa mi sem pohrnie, kopa ďalších teenagerov sa o tom rýchlo dozvie. Nedávno tu bola mestská polícia, niečo sa pýtali, povedal som že som len náhodný okoloidúci, takže je to v poriadku, nevedia nič viac.
11. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
26. apríl 2021

Perseverance

Takže tento podnet ste odflákli a vznikol tam pred pár mesiacmi požiar. Ďalší podobný podnet v tej istej lokalite ste nedávno prepli na "Uzavretý". Len tak ďalej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania