Pri kalvárii-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lucia 07. apríla 2020

Dobrý deň, veľmi mrzí, že niektorí nerešpektujú dopravné značky. Keď je raz niekde zákaz vjazdu pre motorové vozidlá, tak tam proste ísť nemajú. Chodník smerujúci na Štrky od záchranky 112 po most - zákaz vjazdu, no i napriek tomu tam čo deň chodia autá, svoju rýchlosť si skúšajú štvorkolky ... Nedá sa tam dať prosím kamera, aby sme sa tam my pešiaci cítili bezpečne a nemuseli sa vyhýbať niektorým ignorantom?
Ďakujem

10. apríl 2020

Jojo

dnes tiez biela oktavia s mladymi dementikmi vyletela zo zakruty
10. apríl 2020

Citizen

Lucia na kameru mozme urcite zabudnut .. to v tejto lokalite mesto urcite nenainstaluje kvoli nakladom nemyslim len na kameru ale aj jej prevadzku atd. .. ale ani mne sa nepaci ze sa tam rozne arogantne individua prehanaju .. ja by som privital pravidelnejsie hliadky a pokutovat zmerne nerespektovanie v tejto lokalite a to aj vo vecernych hodinach , pretoze komu nieje rady tomu nieje pomoci
11. apríl 2020

Peto

nemôžu sa tam dať aspoň nejaké prekážky? nemyslím stĺpik, pretože vieme, ako skončí. Ani rampu nie, ale skôr také tie kovové konštrukcie, ktoré časti vidno napríklad na ochranných valoch popri rieke alebo priehrade.
15. apríl 2020

Juraj

Aj ked nejake auto tam vojde clovek neni povinny mu uhnut z cesty nakolko tam nema co robit ;) pokial nema pri sebe papier o opaku. Na toto som uz davnejsie upozornoval a nikto to neriesi ...
15. apríl 2020

Lucia

Ved som aj nechcela, ale ad 1 - auto je väčšie ako ja
ad 2 - tie štvorkolky išli tak rýchlo, že keby som neuhla, nestihnú zabrzdiť, prevrátia sa a to 4 ročné dievčatko, ktoré tam sedelo nepripútané by už nebolo medzi živými.
ad 3 - videla som tam po tomto príspevku mestskú políciu na bicykloch, ktorá si trasu prešla cca za 2 minuty. Chápem, že nemôžu byť všade, preto hovorím = treba kamery
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
napriek tomu, že dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská
polícia pri svojej činnosti zaoberá a napriek tomu, že máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v doprave, nie je možné ani žiaduce zabezpečiť, aby bolo každé protiprávne konanie na území mesta mestskou políciou zistené. Mestská polícia nedisponuje takým množstvom príslušníkov, aby bolo možné zabezpečiť fyzickú prítomnosť na všetkých miestach, kde páchaniu dopravných priestupkov dochádza. Takisto nie je možné, najmä z ekonomických dôvodov, aby každé verejné priestranstvo bolo monitorované kamerovým systémom.
Prosíme preto obyvateľov, aby boli nápomocní pri identifikovaní tých, ktorí sa obdobných priestupkov dopúšťajú a konkrétne informácie o neporiadnych vodičoch, prípadne fotodokumentáciu takýchto prípadov, poskytli útvaru mestskej polície. Je možné tak urobiť na bezplatnom tel. čísle 159 alebo prostredníctvom e-mailu na adresu [email protected] to aj anonymne, najlepšie v čase, keď k protiprávnemu konaniu dochádza.
S obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie v uvedenej lokalite.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania