Neoprávnené používanie smetných nádob Hlboká 12-14 TT

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Alojz Gábriš 13. mája 2014

Pri rekonštrukcii DÚ na Hlbokej (Starohájskej), nám firmy vykonávajúce práce zapĺňajú nádoby na smeti svojim odpadom. Keď porovnáte obaly pri DÚ a pri nádobách je to evidentné. Z kopy pri DÚ obr. 4428, už viac krát vo večerných, ale už aj v denných hodinách videli obyvatelia domu vybiehať potkany. Odpad treba odvážať denne a nie raz za dva týždne.. Parkovanie vozidiel firiem znemožnuje odvoz odpadu firme ASA. Vrcholom je parkovanie vozidla nad hlavným uzáverom vody (obr. 4445 a 4446). Aj po upozornení na danú skutočnosť ma pracovník firmy odchádzajúci od auta ignoroval a odišiel do priestorv DÚ.

13. máj 2014

Flego

Dnes som išiel okolo, tiež som to chcel nahlásiť. Takéto firmy sú POVINNÉ odstraňovať si odpad z pracoviska priebežne a vlastnými prostriedkami. V žiadnom prípade nesmú vytvárať nepovolené skládky ani svoj odpad likvidovať hádzaním do komunálneho odpadu. Táto povinnosť má byť zakotvená aj v zmluve o dielo. Čo vy nato, pán riaditeľ daňového úradu, urobíte si poriadok sám, alebo treba zavolať políciu??????
13. máj 2014

majo

Treba volať MP, alebo vypustiť vzduch!
27. máj 2014

Ajo

Všetky autá/nákladné autá na obrázku patria daňovému úradu.Robotníci maju k tomu odparkované 3 firemné vany a uz ozaj sa nedá kde zaparkovať.
29. máj 2014

Ajo

Nejaká vyliata farba od nich.
27. jún 2014

Matúš G

Jedno odstranili druhe pribudlo.
08. október 2014

Matúš G

Už to vyzera lepšie až na tie fľaše.
11. december 2014

Matúš G

Zmizol kontajner na sklo
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť, ktorá vykonáva rekonštrukciu je povinná zabezpečiť si dostatočný počet zberných nádob na odpad z rekonštrukcie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. máj 2015

Matúš G

Toto by sa mohlo uzavrieť, dúfam, že sa to už opakovať nebude.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania