Ulica Ludvika van Beethovena-krík-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pavol 19. júla 2020

Dobry den,
chcel by som nahlasit podnet na ulici Beethovenova 23 za panelakom. Jedna sa o konare z krikov, ktore niekto postrihal a nechal ich tam lezat. Su tam od jari. Tento tyzden od 13. - 17.7. 2020 kosili travu, ale konare tam ostali. Nevyzera to dobre. Videl som take pripady aj na inych uliciach Prednadrazia Trnavy. Dakujem za pochopenie. Prajem pekny den.

20. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na Odbor komunálnych a cintorínskych služieb. O riešení podnetu budeme informovať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
Kedy? najbližšie dni

Mesto Trnava
08. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet je v riešení. Chceli by sme však pripomenúť, že keď rez drevín a kríkov zabezpečuje mesto, firma si vždy po svojej práci vyčistí okolie a odvezie konáre na skládku. Tieto kopy konárov si vytvárajú občania sami. Nie je v možnostiach mesta, aby zabezpečovalo celoročný odvoz a zber týchto kôp biologického odpadu. V meste sú otvorené zberné dvory, kam sa takýto odpad môže zadarmo odovzdať. Ponechaním kôp konárov sa podporuje aj rozširovanie výskytu potkanov. Preto by sme poprosili občanov aby takýmto postupom neprispievali k šíreniu hlodavcov. Ďakujeme za porozumenie.

Referát zelene
25. november 2021

Pavol

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania