Nový cyklochodník má stále svoje "muchy"

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 30. mája 2014

Nový úsek cyklochodníka je stále problémový. Či už je to zákruta smrti o ktorej nedávno písali aj v novinách https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/7511/neprehladna-zakruta-na-cyklochodniku alebo prechod do staničného parku https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/9418/neviditelne-vodorovne-znacenie. či zákruta za mostom cez Trnávku označená prenosnou kozou. Ďalší problém je v mieste svetelnej križovatky s Hospodárkou - značenie je slabo viditeľné a tak na prechode stále stoja autá čakajúce na križovatku s Kollárovou. Keď naskočí cyklistom zelená, nezostáva im iné, len kľučkovať pomedzi autá. Všetky tieto snímky som urobil behom 5 minút, takže vidno, že auto stojace na priechode nieje žiadna zvláštnosť.

30. máj 2014

lubo

Zceniev celej Trnave je malo viditelne, nic a lebo len malo je znacenie obnovene, preco, co nie su prostriedky ako znie vzdy vyhovorka, tak nech sa nieco stane, potom sa zacne znacit.
01. jún 2014

Eduard

A aj ked to namaluju tak to vydrzi par mesiacov a je po tom. Vsade na zapade sa pouziva farba alebo hmota ktora sa nalieva pomocou foriem na cestu ta hmota sa zaleje hned po vymalovani studenou vodou a je hned tvrda a utvori plasticky vystupok na ceste cize okrem toho ze ma jedna vrstva hrubku aj do jedneho centimetra nezosucha sa a este je aj hned sucha a nemusi sa cakat kym sa dopravne kuzely po pol dni daju dole.
01. jún 2014

Eduard

Takto nejako to funguje http://m. Este tam chyba to poliatie sutdenou vodou.
09. jún 2014

Hana

Ja by som prijala aj nejakú osvetu v meste ohľadom cyklochodníkov a možno zjednotenie ich označenia. Zvyčajne som jediný chodec, ktorý po prejdení cez tento prechod pokračuje po chodníku a neskráti si cestu po cyklochodníku. Potom aj cyklisti, ktorí chcú jazdiť ohľaduplne voči chodcom a držia sa cyklochodníkov, nemajú kadiaľ ísť.
10. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Vodorovné dopravné značenie bude v priebehu mesiaca jún obnovené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
11. jún 2014

Jozef A

Súhlasím, osvetu treba. Keď som chodil na základnú školu, chodievali sme na dopravné ihriská, na hodinách nám ešt súdružky učiteľky hovorili o záklaných pravidlách. Dnes mi to napríklad pripadá tak, že veľká časť ľudí ani netuší, že na chodníku sa chodí vpravo, po ceste vľavo.
05. júl 2014

Matúš G

Priechod je už obnovený. Vybavené. Ale nedá mi nespomenúť, že problém s autami to vôbec nevyriešilo. Vodičov to treba naučiť. A kedže polícia ma POMAHAŤ a chrániť, tak by tam podľa mňa mal v určitých časoch stáť policajt a vodičov na to upozorniť, že stoja na cyklochodníku (ideálne by bolo tam poslať tie pekné mestské policajtky ktoré kontrolujú parkovanie v centre mesta :-) ). Ja som to chcel aj vyskúšať ale neuspel som. Uniforma robí svoje :-).
05. august 2014

Matúš G

Konečná úprava.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania