Čsl. armády-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trstená

Vyriešený

Prosím o nápravu opravy, fotografia hovorí za všetko, takýchto typov oprav je po meste Trstená viacej. Dúfam sa nejedna o nevydarený vtip? Cestu na CSA by bolo potrebne celu potiahnuť novým kobercom a nie opravovať takýmto štýlom. Za ústretovosť a čoskoru opravu celej cesty na ulici CSA idealne ciest mestskej casti za mestským uradom ďakujeme. PS: Cesty v meste su vizitkou mesta.

23. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

V mesiaci máj 2021 mesto plánuje zahájiť vysprávky/opravy nevyhnutných výtlkov na území mesta a jeho prímestských častí.

Ďalej uvádzame, že na komplexnú obnovu miestnych komunikácií a chodníkov má Mesto Trstená už vypracovanú projektovú dokumentáciu, kde je riešená obnova aj Vami poukázaná cesta. V súčasnej dobe prebieha proces verejného obstarávania, po ktorom budeme vedieť presne určiť harmonogram výstavby. Zatiaľ predpokladáme, že ak súťaž prebehne bez revíznych postupov, je možné že realizácia by mohla byť už v tomto roku, ale to momentálne nevieme s presnou určitosťou garantovať.

Mgr. Jozef Polakevič, vedúci oddelenia výstavby a životného prostredia
Mobil: +421 910 906 482
e-mail: [email protected]
Mesto Trstená
Bernolákova 96/8
028 01 Trstená
www.trstena.sk
04. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Uvádzame, že v mesiaci máj 2021 mesto zahájilo prostredníctvom dodávateľskej spoločnosti vysprávky/opravy nevyhnutných výtlkov na území mesta a jeho prímestských častí.

Trstenské technické služby – TTS, s.r.o.
Ing. Tomáš Kovalčík
riaditeľ spoločnosti
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania