Aktualizovať podnet
Otvorená zábrana na cyklotrase

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Otvorená zábrana na cyklotrase

Zodpovednosť za riešenie: Trstené pri Hornáde

V riešení
meno
Jakub Kmeť 14. mája 2014

Bezpečnostná zábrana, ktorá má zabrániť vstupu motorových vozidiel na cyklotrasu bola poškodená a neplní svoj účel, keďže je stále roztvorená.

21. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Uvedomujeme si, že problém prístupu automobilov na cyklotrasu je dlhodobý. V podstate od sprístupnenia cyklotrasy do užívania prišlo množstvo podnetov, aby sa tento problém riešil. Obec zrealizovala osadenie dvoch zábran. Jednej na cyklotrase v úseku,kde je katastrálna hranica našej obce s obcou Gyňov a druhá zábrana bola inštalovaná hneď po zjazde z cyklistickej lávky na druhej strane Hornádu smerom od obce Trstené pri Hornáde. Ako sa ukázalo, ľudia sú ľudia a tieto zábrany zo svojich pôvodných miest silou vykývali, aby sa mohli so svojim autom na cyklotrasu dostať. Hneď ako opadne voda, ktorá tam je po minulo týždňových záplavách a bude umožnený prístup, tak sa tieto zábrany zabezpečia, aby nebolo možné ich akokoľvek fyzicky narušiť.

Mgr. Matej Kočiš, zástupca starostky obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.