Obchodná-informačná tabuľa-nevhodne umiestnená

Zodpovednosť za riešenie: Turany

Uzavretý
meno
Peter Škapec 19. mája 2022

Nová orientačná tabuľa umiestnená na pozemku bez súhlasu jeho majiteľa.

20. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stĺpik so smerovou tabuľkou je na tom mieste umiestnený vyše 10 rokov. Nejedná sa teda o nič nové. Táto aplikácia je vytvorená za účelom nahlasovania nežiadúcich stavov a nie na riešenie si vlastných sporov. Preto podnety, ktoré nesúvisia s problematikou údržby nebudeme akceptovať.

Mgr. Peter Kračmer, prednosta MsÚ
23. máj 2022

Peter Škapec

Pán prednosta MsÚ, ja nahlasujem ako podnety nežiadúce a zvyčajne dlhodobo neriešené stavy. Uvedená informačná tabuľa aj stĺpik sú nové. Majiteľke pozemku jej montáž alebo výmenu nikto (ak bol ovšem čo len trošku vychovaný) neoznámil. Vám by nevadilo, keby na Vašom pozemku postupom času anonymne pribúdali "spestrenia" a prekážky. A oznamovacia povinnosť pred vstupom a činnosťou na cudzom pozemku už mesto Turany úplne zrušilo, alebo ju len pri súčasnom vedení ignoruje?
24. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
domnievam sa, že moja odpoveď bola dosť jasná. Myslím, že každému aj s nižším vzdelaním pri pohľade na ten stĺpik je jasné, že je tam už niekoľko rokov.
Tento podnet nie je v záujme riešenia verejneprospešných činností, ale v záujme riešenia vlastných sporov nahlasovateľa.

Mgr. Peter Kračmer, prednosta MsÚ
25. máj 2022

Peter Škapec

Pán prednosta, problematiku rôzneho inventára mesta Turany, umiestneného na pozemkoch iných vlastníkov som prerokoval s novým primátorom mesta po jeho nástupe do funkcie. Rozhodol sa všetky uvedené zariadenia premiestniť (napr. aj toto na fotografii). Len na niektoré zabudol. Skúste sa ho na to opýtať. Určite Vám rád podá obšírnejšie informácie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.