Rybárska-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Turany

Uzavretý
meno
Peter Škapec 29. januára 2023

Opakovane v meste Turany ktosi zobral pílu do rúk, na cudzom pozemku bez vedomia a súhlasu majiteľa, bez povolenia na výrub vypílil stromy (8 ks smrekov), drevo odcudzil. Tentoraz vedľa cesty pri Váhu za záhradou JUDr. Ľubomíra Liskaja (bývalého poslanca obecného zastupiteľstva Turian, člena obecnej rady a zástupcu starostu - ak sa dobre pamätám).

30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, preposielame ho a odstupujeme Mestskej polícií na riešenie.
Vyrozumený budete písomne.
Kto? Mestská polícia Turany
Kedy? február 2022

Mgr. Peter Kračmer, prednosta MsÚ
14. február 2023

Peter Škapec

Mne doposiaľ žiadne prisľúbené vyrozumenie MsP neprišlo. Obdržala ho len majiteľka dotknutého pozemku, ktorá mi ho poskytla (v prílohe). Úradnému dokumentu stále chýba hlavička, predmet, spisová značka, dátum, rozdeľovník ... Ak som ho správne pochopil, v meste Turany svojvoľne "skracovať" a vypiľovať dreviny s obvodom kmeňa do 80 cm na pozemkoch iných vlastníkov je beztrestné a teda tolerované! Bude to platiť aj v prípade, že ja zajtra vypílim novovysadené dreviny na mestskom pozemku?
27. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže Váš podet bol odstúpený Mestskej polícii Turany v zmysle zákona 564/1991 Zb. o obecnej polícii a mal by byť riešený v zymsle zákona o 372/1990 Zb. o priestupkoch, považujeme Váš podnet z našej strany za uzavretý, nakoľko v zmysle konania o priestupkoch sa priestupky riešia neverejne.

Mgr. Peter Kračmer, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania