Námestie Jána Pavla II.-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Uzavretý

Dobrý deň.
Na Lucnej pri charite pri výjazde z parkoviska je maximálne nebezpečné ak parkuje auto vľavo, nevidno vôbec nič. Najlepšie je ešte aj keď oproti vľavo niekto zaparkuje, to už sa ani nedá prejsť. Prosíme o riešenie situácie. Takisto je prejazd uličkou nebezpečný nakoľko tam permanentne parkujú auta a ulička nie je jednosmerná. Samozrejme sú tam ešte metrové diery ma ceste. Z druhej strany je cesta uzavretá a jedine riešenie je ísť naokolo okolo Kauflandu. Ideálne by bolo urobiť jednosmernú cestu a zakázať parkovať vľavo na hrane výjazdu z parkoviska.
Plus ešte jedna info pred oboma bytovkami parkujú všetky auta na chodníku co ma byt od budúceho roka zakazane.

07. máj 2022

Občianska hliadka

A na záver, na fotke vedľa bielej Felicie niekto vždy zaparkuje a je tam komplet zničená trava.
12. máj 2022

Odkaz pre starostu

Ďakujeme Vám za podnet, avšak podnety týkajúce sa zlého parkovania jednotlivcov nezverejňujeme. V takýchto prípadoch je potrebné ich riešiť privolaním hliadky MP, ktorá môže podnet vyriešiť len priamo na mieste.

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň.

Administrátor
Odkaz pre starostu
17. máj 2022

Ján

...a keď zavoláte na MP, aby riešila podnet priamo na mieste, tak dostanete odpoveď, že "musíme byť tolerantní". Takýto štýl parkovania, teda na hraniciach križovatiek, na chodníkoch a na trávnikoch v meste Vranov nad Topľou je policajtmi v ich milnom duchu tolerancie prehliadaný. Pritom vlastník garáže platí vyššiu sadzbu dane (€/m2) za garáž - nebytový priestor, než za byt. Administrátor by mohol posunúť podnet Tomáša náčelníkovi MP, nech svojim policajtom otvorí oči a nech sa konečne začnú zaoberať aj tými vodičmi, ktorí parkujú bezohľadne a hlavne v rozpore so zákonom na sídliskách mesta Vranov nad Topľou, kde to zdá sa majú aj vďaka nim zadarmo!
09. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Na uvedenom mieste bude vyznačené vodorovné dopravné značenie.
Kto? Oddelenie výstavby, dopravy a územného rozvoja
Kedy? 3Q 2022

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania