Nepokosený cintorín

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený
meno
Daniel 21. júna 2017

Žiaľ .. táto fotka nie je pre súťaž fotka poľa .. ale je to reálna fotka ku dňu 18.6.2017 na cintoríne na ul.Dlhej .. HANBA aký je tento cintorín zanedbaný .. Veľka hanba a neúcta voči tomu to miestu .. Na dedine cintoríny vyzerajú naozaj úctivo .. a tu ? ... Ako by sme išli na pole .. Je mi to veľmi ľúto , že človek platí za hrobové miesto a ešte si asi musí aj pokosiť sám cintorín ? Kde sme ? Kde idú peniaze .. Asi má niekto veľké vrecko .. Je vo VT málo nezamestnaných ? PREČO SA O TO NIKTO NESTARÁ .. Je to neúcitvé .. veľmi .. a človek sa musí hanbiť .. A je to veľmi , veľmi smutné .. Tak by ste už niekto to mohli zobrať do svojích rúk...

26. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Minulý týždeň bol uvedený pozemok zmulčovaný.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
04. júl 2017

ALOIZ

Ak by poslanci robili svoju pracu ako maju,taketo veci by sa nestavali.Kazdy bol predsa voleny za dany obvod.Tak sa o dany obvod aj zaujimam.Mam pocit,ze poslanci ziju mimo realitu!Obcania nedostatky vidia,kompetentni to prehliadaju,resp.nevidia,co vidiet maju.
17. júl 2017

Anton

Nepokosený cintorín na Dlhej

Žiaľ problém sa opäť opakuje a je to dookola nekonečný príbeh. Cintorín na Dlhej je znova celý zarastený. Minulý mesiac bola zmulčovaná jeho zadná časť bez hrobov ale medzi hrobami je stále vysoká tráva a bodliaky. Vyzerá to strašne a je smutné že mesto s tým nedokáže nič urobiť. Po dedinách sú krásne cintoríny a u nás už dlhé roky vyzerá cintorín ako smetisko. Neexistuje tu azda žiadna kontrola ? Nikto sa tu nepríde pozrieť ako to tu vyzerá ? A ako vyzerá okolie domu smútku s rozbitými svahovými tvárnicami prerastenými burinou a zanedbanými tujami a krovinami ? Toto je predsa tiež súčasť nášho mesta. Mesto by malo určiť niekoho, kto by dohliadal na takéto lokality a aby dozrel aj na to či bolo kosenie vykonané tak ako má byť, aby sa neplytvalo verejnými financiami.
02. august 2017

Odpoveď samosprávy

Cintorín sa stále priebežne kosí. Kosenie ma svoju postupnosť a každá oblasť príde postupne časom do poradia.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.