Hluk a smrad z krčmy na Lúčnej ul.,Vranov

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený
meno
ALOIZ 06. júla 2017

Je zrazajuce,ze mesto schvalilo letnu terasu priamo pod obyt.domom Lucna 819/5.Vo Vranove to nie je nikde!!!Hluk a smrad z cigariet na denno-dennom poriadku.Mest.policajt mi oznamil,ze prevadzka je schvalena do 23h.Asi nema nastudovane VZN mesta, a nevie rozlisit,co je obytna zona a co centralna.Krcma je otvorena 7 dni v tyzdni.Nedodrziava sa doba.Je otvorene aj po 24h.Zvycajne terasu opustia navst.okolo 23h.Potom sa pokracuje dnu.Neskor sa lucia,hulakaju,cakaju na taxiky,vytrubovanie taxikov ak cakaju na nich,buchot atd.Po druhe,terasa nie je uzamknuta!!!Ide mladez nad ranom z mesta,vhodny objekt,kde mozu sediet a hulakat.Prijmi z prenajmu terasy su dolezitejsie ako obcan.Aby sme v lete kvoli smradu a hluku nemohli mat otvorene okna,je naozaj brutalne.HANBA VAM!!Kto to kontroluje?NIKTO!!!

11. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný na riešenie príslušnému oddeleniu.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Prevádzkovateľ Espresso Lúčna Vranov nad Topľou p. Peter Janoško bol mestom písomne upozornený na dodržiavanie prevádzkového času do 22.00 hod. v zmysle VZN 147/2014. Jeho opakované žiadosti o predĺženie prevádzkového času boli zamietnuté. Zároveň bude mestská polícia v uvedenej lokalite vykonávať častejšie kontroly.

Mgr. Anna Ungradyová, referát priestupkov
02. august 2017

ALOIZ

Kazdy si da urcite rad v lete ci uz pivo,kofolu,mineralku atd.Nic proti tomu a taktiez nedavam stop letnym terasam.Ale mat terasu priamo pod obytnym domom,je chore!Tu nejde len o dodrziavanie nocneho kludu!Jednoducho ak je plno,neda sa to vydrzat. Na trznici nie je taky hluk ako pod nasimi oknami.V case horucav som tam spocital cez 50 ludi.A to je uz slusne cislo na vyprodukovanie poriadneho hluku.Tato terasa vyrazne prispieva k ruseniu obyvayelov uvedeneho byt.domu,nie len v case, kedy sa uz jedna o rusenie nocneho pokoja!Plus hluk a krik deti z "detskeho" kutika,ktore su tam so "zodpovednymi rodicmi" do zaverecnej.Sa zobudte!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania