Stav chodníkov na RO

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

V riešení
meno
Gabriela Vrždáková 19. júla 2018

organizácia VPP pod únosnú úroveň,všetci sedi n autobusových zástavkach a o 6.sú doma

23. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný na riešenie príslušnému oddeleniu.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
23. júl 2018

Gabriela Vrždáková

ako vždy chýba dátum odstránenia,toto nie je moje prvé upozornenie na prerastajúcu burinu na chodníkoch,ktoré patria mestu a nie majiteľom domov,Raz som dostala už aj odpoveď,kde mi hovorkyňa mesta vysvetľovala pôsobenie herbicídu,čo ozaj nepotrebujem.Zasa neostáva nič len platiť daň a postrek platiť zo svojho,lebo pri Vašej rýchlosti bude aj jeseň,keď príde RO na rad
15. august 2018

ALOIZ

Co tam po burine. Teraz sa riesi centrum,vsetko ostatne pocka alebo bude pase... .RO primatora nezaujima. Najmenej atraktivna cast Vranova, co sa nou vobec zaoberat. Ako keby tam nebyvali slusni ludia... .Bit palicou vsetkych kompetentnych.
23. august 2018

Gabriela Vrždáková

na polovici Komenského ulice sú chodníky očistené a postriekané,ďalej sa nič už tri týždne nedeje,rohu ulice zostal neporiadok ,je tam navŕšená vytrhaná burina,ako dlho to bude ešte trvať?
24. august 2018

Gabriela Vrždáková

dočkáme sa do volieb riešenia,čo je vlastne vedenie mesta schopné vyriešiť,okrem toho,že samo ničí zeleň? Je to normálne aby sa obyvateľ platiaci tomuto mestu potivo dane a poplatky musel všetkého len domáhať,na všetko upozorňovať(viď nevykosený cintorín na Dlhej ulici)e,vo Vranove nič, čo je inde normálne a samozrejmé nie je.
07. október 2019

Gabriela Vrždáková

vzhľadom k tomu,že mesto ani tento rok neriešilo prerastajúcu burinu na chodníkoch(patria mestu) zakúpila som si herbicíd KAPUT za 3,23 € a sama som chodník postriekala, v júli sa konečne zrazu objavili aj VPP s postrekom,,ktorý však bol nekvalitný a tak som v auguste striekala všetko znova na vlastné náklady,preto som o 3,23 € skrátila platbu za domovú daň,čo som oznámila aj pánovi primátorovi,mesto mi tento môj"nedoplatok "dopočítalo do najnovšej platby za daň,Ak by si mesto plnilo povinnosti voči daňovým poplatníkom( ktorí poctivo platia poplatky mestu)l tak prosím.Mesto však kašle na všetkých,čo tieto poplatky uhrádzajú,vôbec neznižuje sumu nedoplatkov od dlhoročných neplatičov( už presahujú 200tisíc € a mne aj napriek tomu,že som oznámila dôvod ihneď čiastku dopočítalo.Ak mii uhradíte 3,23€,zaplatím aj 3,23 mestu.Ešte v minulom roku som žiadala(na stretnutí s primátorom- pred voľbami) v mieste vyhradenom pre venčenie psov osadiť kôš na exkremety,do dnes mesto toto nezrealizovalo.,ale na bytovkách,kde bývajú väčšinou neplatiči nachádzajúci sam v zozname tých čo vytvorili ten obrovský dlho boli vymenené okná,zadarmo sa tam pristavujú veľkoplošné kontajnery atď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.