Neporiadok na Dubníku

Zodpovednosť za riešenie: Vranov nad Topľou

Vyriešený
meno
Dagmar 25. júla 2018

Prosím o odstránenie neporiadku na Dubníku a preriedenie resp.odstránenie zanedbaných stromov. Na schodoch denne pijú bezdomovci,z verejného priestoru si urobili verejné toalety a smetisko. Niekto z miestnych štamgastov sa hral na Ramba a ohol zábradlie,schody sú pre staršieho človeka neprechodné.Uz v r.2016 som žiadala o odstránenie ovocných stromov,z ktorých opadáva ovocie priamo na schody, kde hnije a zapácha. Prosím o okamžité odstránenie problému. Ďakujem.

25. júl 2018

ALOIZ

Okamžite to určite nebude, ak vôbec... .
27. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný na riešenie príslušnému oddeleniu.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta
13. august 2018

Dagmar

Smutna realita.Dlhodobo nerieseny problem.Tymto upozornujem kompetentnych, ze sa nejedna o ziadnu skratku do mesta ale denne vyuzivane schody obyvatelmi Vranova.Mesto sice upratuje verejne priestranstva ale akosi pozabudlo, ze Vranov ma aj ine sidliska ako je centrum. Pozametanie schodov raz za mesiac (aj to az na zaklade podnetu na tejto stranke)nepovazujem za vyrieseny problem.Uz by bolo na case, aby zamestnanci ktori maju v kompetencii koordinaciu cistenia mesta zabezpecili vycistenie uvedeneho priestoru.Skoda, ze sa smrad z opadanych sliviek a cely bordel v okoli schodov neda preniest na fotku.
15. august 2018

ALOIZ

Pred obytnym domom p.primatora,resp.v jeho okoli sa toto nemoze stat. Teraz sa riesi centrum,co tam po inych castiach mesta... .
15. august 2018

ALOIZ

Ma napadlo,slivky pozbierat a odniest do palenice,vycnievajuce zelezo odpilit a do zberu!!! A je po probleme. Takto by sme to mali riesit,ze kompetentni???
18. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedený priestor bol pred nejakým časom upravený a vyčistený.

Mgr. Eva Fedorňáková, hovorkyňa mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania