Stred-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Zázrivá

Vyriešený
meno
Katarína 23. januára 2019

Dlhodobo neudržiavaný chodník.

29. január 2019

Odpoveď samosprávy

Sme si vedomí že chodník momentálne nie je udržiavaný nakoľko je kalamitná situácia ale v najbližšom možnom termíne bude odprataný sneh a chodník bude sprístupnený. Treba ale spomenúť že všetci okolitý občania tam vyhadzujú sneh zo svojich dvorov a padá tam aj sneh z okolitých striech.
Kto? externá firma
Kedy? do konca týždňa 02.02.2019

starosta
30. január 2019

Peter

Vážený pán starosta, chodník je neudržiavaný celé zimné obdobie a nie iba počas vyhlásenej kalamitnej situácie !!! Vyprosujem si, aby boli krivo obviňovaní okolití (nie okolitý) občania, že tam vyhadzujú sneh zo svojich dvorov ! Veď práve okolití občania tento chodník využívajú a iba oni ho v rámci svojich možností udržiavajú aspoň v čiastočne priechodnom stave ! Prosím, aby samospráva, ktorá sama rieši kalamitnú situáciu tým spôsobom, že prebytočný sneh z ciest a chodníkov naváža do dvorov občanov (!), neobviňovala svojich občanov z niečoho, čo nie je pravda !!!
31. január 2019

Odpoveď samosprávy

Už zo samotnej fotografie je jasné že väčšina toho snehu spadla zo strechy susedného domu, ale prosím, keď chcete zavádzať nepravdami, tak nech sa páči, aj na to je asi podľa Vás starosta.

Prvý krát po dlhých rokoch sme väčšinu snehu z chodníkov a ciest na " Sihlách " odviezli, takže nikomu sme to nehádzali do dvorov a keď sa stala malá chybička v jednom prípade sme sa ospravedlnili a vec napravili. Osobne som sa ospravedlnil za pracovníkov, ktorí to urobili , ale ako vidím, keď niekto nie je schopný prijať ospravedlnenie a nápravu, tak sa nedá. Snažíme sa veci riešiť, ale ako každý sme sem tam omylný.

S pozdravom starosta
31. január 2019

Peter

Pán starosta, v mojom príspevku som nevyvrátil skutočnosť, že na chodník padá sneh zo striech - to je pravda. Reagoval som len na Vaše tvrdenie, že tam vyhadzujú sneh občania zo svojich dvorov !!! A chválim samosprávu, že situáciu s neudržiavaným chodníkom vyriešila v sľúbenom termíne, dokonca s predstihom ! Je tiež pravda, že ste sa osobne ospravedlnili za pracovníkov, ktorí sneh navážali do dvorov z chodníka a cesty - osobne ste sľúbili, že sneh odstránia hneď na druhý deň a tým som to považoval za uzavreté. Práce však začali až po zverejnení môjho príspevku ! Musím ale pripomenúť, že to nebol len tento jeden prípad - osobne som Vás upozornil aj na ostatné konkrétne prípady! Každý určite uzná, že sme v obci mali vážnu kalamitnú situáciu. Ale ak bude samospráva v rámci svojich možností riešiť vzniknuté problémy tak, že občania nebudú musieť písať kritické odkazy, bude "Odkaz pre starostu" slúžiť len na pochvaly - osobne s tým nemám žiadny problém !
25. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť
Kto? Obec Zazriva
Kedy? 31.01.2019

obec Zazriva
25. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť
Kto? Obec Zazriva
Kedy? 31.01.2019

obec Zazriva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.