Most cez potok

Zodpovednosť za riešenie: Zemianske Kostoľany

Vyriešený
meno
Emil 24. júla 2018

Dobrý deň, chcem sa spytat, kedy a či vôbec sa bude realizovať výstavba mostu cez potok na ulici Boženy Nemcovej. Myslím, že ešte minulý rok boli schválené projekty.

25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v minulom roku boli v rozpočte obce schválené finančné prostriedky na vypracovanie projektovej dokumentácie. Táto dokumentácia bola vypracovaná. V tomto roku 2018 sa realizácia samotného diela lávky pre peších cez Lazný potok do rozpočtu obce nedostala. Na príprave však stále pracujeme. V priebehu tohto roka sme zabezpečili všetky potrebné vyjadrenia od dotknutých orgánov k vydaniu stavebného povolenia a o vydanie stavebného povolenia sme aj požiadali. Stavebným úradom nám bolo oznámené, že stavebné konanie sa uskutoční dňa 7. 8. 2018. Zároveň sme tento projekt zaradili medzi projekty, ktoré je možné financovať aj z cudzích zdrojov (dotácie). V prípade neúspešnosti našej žiadosti budeme realizáciu projektu riešiť z vlastných zdrojov.

Ing. Jana Školíková, starostka obce
16. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po vydaní a nadobudnutia právoplatnosti stavebného povolenia bola stavba lávky cez Lazný potok zaradená do investičných aktivít rozpočtu obce na rok 2019. V priebehu mesiacov jún a júl bolo zrealizované verejné obstarávanie na výber dodávateľa prác. Dodávateľ bol úspešne vybratý a v súčasnej dobe je celá akcia pred podpisom zmluvy o dielo. Realizácia prác je naplánovaná na september-október 2019.
Kedy? do konca októbra 2019

Ing. Jana Školíková, starostka obce
10. január 2020

Odpoveď samosprávy

Realizácia lávky pre peších cez Lazný potok na Ulici Boženy Nemcovej bola ukončená a odovzdaná investorovi (obci) v mesiaci november 2019.

Ing. Jana Školíková, starostka obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania