Tulská-parkovanie-problémové (Tulská 31)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Monika Gregušová 20. októbra 2020

Dobý deň,
žiadam o riešenie parkovania v kritickej oblasti pri vchode 31 na ul. Tulskej. Ráno sa nedá vychádzať z parkovacích miest, parkujú tam autá s rôznymi ŠPZ - majitelia áut nebývajú v tomto poslednom vchode, preto ani nie je možné ich osloviť o umožnenie výjazdu, príp. otočenia sa. Nie je možné parkovanie pre obyvateľov tohto vchodu inde, nakoľko bývajú v poslednom vchode a ďalej sa už parkovacie miesta pre nich nenachádzajú. Vzhľadom k neracionálne zaparkovaným autám nie je možné ani otáčanie sa a je tadiaľ úplne znemožnený prejazd a tiež otočenie sa vozidlám RZP. Nehovoriac o poškodených vozidlách, ktoré majú ich majitelia v dôsledku vyššie uvedených okolností.

22. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Hliadky Mestskej polície Žilina zaradené v okrsku Vlčince, riešia dodržiavanie všeobecnej úpravy cestnej premávky 24 hodín denne s ohľadom na dopravnú situáciu v okolí. V prípade, že vozidlo porušuje pravidlá cestnej premávky a nevhodne parkuje, je potrebné, za účelom preverenia konkrétneho oznamu, kontaktovať stálu službu MP Žilina na tel. č.: 159 alebo 5621166, prípadne formou e-mailu na adrese: [email protected]. Mestská polícia Žilina.
Kto? Mestská polícia Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
22. október 2020

Monika Gregušová

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď, ale Vaša odpoveď nemala súvisieť s tým, že mestská polícia bude riešiť dopravné priestupky spojené s nesprávnym parkovaním, ale s tým, že nie sú dostatočné parkovacie priestory v uvedenej oblasti. Toto samozrejme nesúvisí ani s počasím, ako je uvedené v notifikácii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania