Drozdia-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení

Na ceste z Považského Chlmca do Vrania stále padajú stromy. Tráva okolo cesty nie je tento rok pokosená, stromy a kríky zasahujú do cesty. Autá a autobus chodia stredom cesty aj do zátačiek, je problém sa obísť. Boli časy, keď to cestári pekne čistili a traktor orezával stromy a kríky, ktoré trčali do cesty.

21. september 2023

Roman Šimo

V podstate som to nedávno hlásil, ale zažilo sa to iba na okolie diaľnice. Už vtedy to bolo naozaj zlé. Drozdia-zeleň-neupravená (les + pod diaľnicou) https://www.odkazprestarostu.sk/zilina/podnety/172294/drozdia-zelen-neupravena-les-pod-dialnicou
21. september 2023

Filip Strapko

Pripájam sa, okolo cesty je všetko zarastené, nie je vidno dopravné značenie, zvodidlá, ani kraj cesty. Hlavne, že je nastriekaná nová čiara, aj tak všetci chodia stredom a v zákrutách vznikajú nebezpečné situácie. O nočnej zvery ani nehovorím.
22. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, bol pridelený zodpovedným osobám na preverenie. Mesto Žilina
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia
10. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto momentálne už nemá vyčlenené finančné prostriedky na zabezpečenie kosenia. Podnet sa bude riešiť v budúcom roku. Mesto Žilina
10. október 2023

Kika

Dobrý deň, výborne 👌 Tak aj my, občania mestskej časti Vranie chceme dane (platíme rovnaké, ako keby bývame v centre mesta) platiť až budúci rok, lebo nemáme vyčlenené finančné prostriedky … Takže, keď nám pokosíte až budúci rok, poprosíme o vrátenie daní. Ďakujem !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.