Námestie Ľudovíta Fullu-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Dobrý deň, táto časť chodníka je dlhé roky v zanedbanom stave. Bolo by dobré vykonať rekonštrukciu tejto časti chodníka a vymeniť aj obrubníky. Ďakujem.

29. apríl 2019

Ján Kišša

Sv. Cyrila a Metoda-chodník-bariérový

Dobrý deň, tento chodník by si takisto vyžadoval rekonštrukciu. Úroveň terénu tohto chodníka je na niektorých miestach prepadnutá. Ďakujem.

09. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet sme zaevidovali a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.

Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
23. október 2019

Roman

Aktuálny stav.
Momentálne prebiehajú rekonštrukcie v celom meste. Možno sa teda "újde" aj na tento úsek. Hlavne tie obrubníky sa pýtajú na doplnenie.
23. október 2019

Matúš 👍

Verím, že aj na základe obrovského množstva podnetov na OPS na cesty a chodníky, vyčlení mesto v ďalších rozpočtoch viac financií na tieto účely. Aj keď to bude ťažké nevziať z inej, dôlezitejšej oblasti. Plus ak bude mesto dostávať po novom menej z daní, o to horšie.
28. október 2023

Roman Šimo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
22. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania