Vysokoškolákov-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Roman Šimo 09. mája 2019

Po zimnej údržbe ešte stále neočistený chodník a schody smerujúce nemocnica - športová hala. Pozemky budú pravdepodobne ale z veľkej časti súkromné. Otázkou je potom, či sa na uvedenom úseku musí podieľať mestský rozpočet a nemal by sa spolupodieľať práve majiteľ športovej haly. Posyp je predpokladám realizovaný mestom.

13. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Vzhľadom na súkromné vlastníctvo pozemkov, mesto nemá v správe uvedený chodník ani na ňom nevykonávalo zimnú údržbu. Požiadavka patrí majiteľovi pozemkov v uvedenej lokalite. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
13. máj 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podľa listu vlastníctva 8543 k.u. Žilina majiteľom pozemku je ŠPORT PARK s.r.o. so sídlom na Framborskej 12 v Žiline. Vzhľadom na to, že mesto tento pozemok nespravuje ani neudržuje, a majiteľ nemá webovú stránku alebo uvedený kdekoľvek iný ako poštový kontakt, žiaľ, nevidím možnosť ako v riešení tohto podnetu pokračovať.

S pozdravom
Andrej Shadura
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
13. máj 2019

Roman Šimo

Ďakujem za vysvetlenia. Áno, toho som sa obával a je mi jasné, že firma pána G. T. je ťažšie kontaktovateľná. Na magistráte však kontakt majú. To už je ale asi iný príbeh.
20. január 2020

Matúš 👍

Snáď sa to dá dokopy, ak mesto získa plánovanou zámenou pozemky.
20. január 2020

Roman Šimo

Keby pán podnikateľ mal záujem, videl by som to na dohodu. Z vyjadrení jeho hovorkyne možno usudzovať, že on aktívny v tomto nebude. Ak sa bude do toho vťahovať politika a vlastné záujmy niekoho, neposunieme sa. Uvidíme. Mal by to dať do poriadku ten pán primátor, ktorého ruky sa pred rokmi do tohto "bahna" namočili.
28. september 2020

Roman Šimo

Je smutné, že sa nikto o toto schodisko a chodník nestará a pritom je to využívané.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania