Alexandra Rudnaya-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

chýbajúci prechod pre chodcov pri rekonštrukcii zastavky

11. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Vo vami uvedenej lokalite je z dôvodu rekonštrukcie zastávky MHD osadené dočasné dopravné značenie v zmysle projektovej dokumentácie. Dočasný prechod pre chodcov nebolo možné umiestniť z dôvodu zabezpečenia plynulosti cestnej premávky. Obyvatelia môžu využiť v danom mieste už existujúce chodníky na druhej strane ulice, ku ktorým vedú priechody pre chodcov v smere na sídlisko Solinky i v smere do centra mesta. Prosíme občanov o strpenie a rešpektovanie dočasného dopravného značenia. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, odbor investičný MsÚ Žilina

Andrea Bialoňová, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
13. jún 2019

Martin

drahé mesto, ďakujem za vašu veľmi promptnú odpoveď, no akosi má vaša formulácia pár nedostatkov. Ten hlavný je uvedený na fotke... ľudí posiela značka na druhú stranu zrovna v mieste, kde vy prechod dať nemôžete z dôvodu plynulosti premávky.
13. jún 2019

Martin

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
31. august 2019

Matúš 👍

Zastávka je už, zrejme, zrekonštruovaná a podnet by teda mohol byť vyriešený.
10. september 2019

Gabriela

Alexandra Rudnaya-priechod pre chodcov-chýbajúci

Dobrý deň.
na trolejbusovej zástavke MHD "Rudnayova" - trolejbus č.3 prebieha jej rekonštrukcia v smere zo Soliniek do mesta. Zvislé dopravné značenie nás informuje, že máme prejsť na druhú stranu / viď. foto / ale akosi chýba vodorovné značenie pre prechod chodcov ktorí chcú na presunutú zastávku prejsť / stačilo by aj dočasné - oranž. farba /. Keďže rekonštrukcia má trvať cca dva mesiace, tak by bolo vhodné ten prechod pre chodcov vyznačiť. Alebo žeby sme čakali až sa stane nejaká fatálna udalosť ?!
P.S. : Pôvodné biele vodorovné značenie prechodu pre chodcov je dosť vzdialené od dočasnej presunutej zastávky.
09. október 2019

Martin

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený podnet nebol vyriešený skrz mesto, ale po 4 mesačnej rekonštrukcii bola stavba ukončená

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania