Hálkova-cesta-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

je tam diera, keď prší, vytvorí sa veľká kaluž, ktorá zasahuje do pruhu pre autá. Keď prejdú okolo aj pomalou rýchlosťou, ošpliechajú chodcov. Nedá sa tomu vyhnúť.

06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.


Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Andrea Bialoňová, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
07. november 2019

Marián B

aj po preasfaltovani cesty problem pretrvava.najviac by asi pomohli odtoky po okraji cesty.
08. november 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
12. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený podnet naďalej evidujeme, avšak vzhľadom na veľké množstvo prijatých podnetov postupujeme pri opravách podľa závažnosti daného podnetu i poradia, v akom boli zaevidované. Oprava taktiež závisí aj od finančných a kapacitných možností spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
24. máj 2020

Roman

Zatiaľ bez zmeny, ak to bolo toto miesto.
24. máj 2020

Libor Cabejšek

Áno, to je to miesto, myslím, že predsa len tam trocha asfaltu pribudlo, ale nevyriešilo to situáciu. Ja rozumiem, že toho je na pláne veľa, mesto potrebuje kompletnú rekonštrukciu, ale možno veľa malých krokov je lepšie než čakať na veľké, ktoré sa bohvie kedy zrealizujú. Celé mesto je pod vodou keď prší a nie je možné pre chodca pohybovať sa po meste. Ak aj ostane diera na strane chodníka, nevadí, je potrebné hlavne rovnobežne zabetónovať tú časť, po ktorej chodia autá. stačí aj malá dierka vytvárajúca kaluž a autá ošpliechajú chodcov. Rešpektujem samozrejme, že ani Rím nebol postavený za deň.
06. október 2020

Roman Šimo

Prebehla rekonštrukcia hlavnej cesty a dostalo sa i na výjazd hasičov. Zdá sa týmto, že problém bol vyriešený. V daždi sa možno ukáže lepšie výsledok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania