Javorová-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Pri benzínovej pumpe smerom k solinkám je na chodisku vytrhnuté zábradlie. Je potrebná oprava keďže schodisko využíva mnoho starších ľudí.

08. júl 2019

Michal

V roku 2014 - 15 som tento problém riešil, keď bolo zábradlie zhrdzavené a na jednom konci zlomené V tedy mesto zisťovalo komu patrí, a zistilo, že patri benzínke a v tedy ho aj opravili. Opravili ho tak, že privarili kúsky pásoviny. Už vtedy to bolo len tak , že dokedy vydrží. Ak tato informácia pomôže pri vyriešeniu a skorej oprave budem rád.
09. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
02. august 2019

Matúš 👍

Aktuálne.
06. august 2019

Matúš 👍

Podnet nie je vyriešený. Zábradlie stále ležín pri tej rampe. Ospravedlňujem sa, ak fotka zmiatla a admin si myslel, že ide o pravé zábradlie.
01. december 2019

Ľuboš Vrabec

Problém je stále nevyriešený. Nedávno som pomáhal pani zísť s kočíkom dolu, kedže zábradlie nie je a nemala si sama ako pomôcť.
05. január 2020

Matúš 👍

Bolo by vhodné na to upozorniť mesto. Je to tam prudké a najmä v zime nebezpečné.
07. január 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
08. január 2020

Marek

Javorová-zábradlie-poškodené

spadnute zabradlie, ktore chyba ludom iducim s kocikom, kedze nevedia vyuzit to ktore je zo strany schodiska kde nie je najazdova rampa
30. január 2020

Michal

Viete čo to to je bude postupne riešený v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach? Otrepaná odpoveď ktorá nič nerieši. Teda nikdy. Pozrite sa na oznamy pre starostu koľko krát bola použitá táto odpoveď a aká doba uplynula, no a nič sa nevyriešilo. Odpoveď pre odpoveď kopírovaná dookola. Náročná a namáhavo činnosť za dobrý plát. Len tak ďalej vykazujte činnosť.
06. február 2020

Vladka

Javorová-chodník-chýbajúci

Dobrý deň je tam odtrhnute zábradlie je tam dosť veľký problém zísť a keď neni zábradlie tak ešte horšie keď musíte brzdiť kočík bez držania...ďakujem za opravenie
09. marec 2020

Martin

Zábradlie je opäť na svojom mieste. Neviem či ide o aktivitu mesta alebo obyvateľov, no zatiaľ drží pevne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania