Hlinská-oplotenie-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý

Hrozí zrútenie betónového oplotenia pri vysokoškolských internátoch. Zodpovednosť je pravdepodobne Žilinskej univerzity. Malo by však prejsť celkovou rekonštrukciou, prípadne výmenou z dôvodu aktuálneho stavu.

29. november 2019

Roman Šimo

Aby sa problém časovo nepredlžoval, keďže to považujem za súrnejšie, tak na poškodený múr som napokon upozornil aj priamo vedenie ubytovacieho zariadenia ŽU.
03. december 2019

Roman Šimo

Múr sa momentálne posudzuje. Plánuje sa však realizácia nového. Spadá to teda pravdepodobne celé pod ŽU. Mesto si môže len odkontrolovať stav s dosahom na verejný priestor a mestské pozemky.
03. december 2019

Roman Šimo

Opravujem pôvodnú informáciu, ktorú som dostal. Nové oplotenie sa zatiaľ nepripravuje. Zhodnotí sa iba, či môže poškodenie spôsobiť pád. Problém vraj spôsobil vedľa rastúci strom.
04. december 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Žilinská univerzita v Žiline.
09. január 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme poslali ŽU.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
18. január 2020

Roman

Múr sa zdá byť mierne vyrovnaný, no prasklina je stále výrazná. Mali by sa však na vysokej škole zamyslieť nad tou výmenou za niečo naozaj krajšie.
22. február 2020

Roman

Aktuálny pohľad.
22. február 2020

Roman Šimo

Pri porovnaní fotiek z 18.1 a 22.2. som si nie istý, či sa jedná o rovnakú časť múru. To len ako poznámku. Podstatné je, že na múre poškodenia sú. Posledná aktualizácia je z pôvodnej časti.
05. jún 2022

Roman Šimo

K zhoršeniu stavu zatiaľ neprišlo. Pravdepodobne platí predošlá odpoveď zo Žilinskej univerzity, že nové oplotenie sa zatiaľ nepripravuje. Možno podnet uzavrieť, i keď by som radšej videl vyriešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.