Hlinská-nerovnosti terénu

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 11. marca 2020

Popri hlavnej ceste lemujúc od ul. Nešporova až po ul. V. Javorku sa nachádzajú v trávnatom poraste veľké nerovnosti, pozostatky stromov, chýbajúce stromy a možno je dobré zvážiť aj výmenu alebo zrušenie staršieho kolovania na niektorých tam sa nachádzajúcich stromoch. Terén je myslím si ale potrebné vyrovnať kompletne.

20. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Uvedené nerovnosti boli nahlásené správcovi zelene, pričom úprava terénu bude zaradená do plánu údržby. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
04. júl 2020

Roman Šimo

Diera sa nachádza aj bližšie ku Komenského ulici. Bol by som naozaj rád, aby vyrovnanie prebehlo rovnomerne, i keď koreňová sústava niektorých stromov je nad úrovňou terénu.
27. október 2021

Roman Šimo

Bez zmeny a dlho asi zostane. Chce to komplexné riešenie v "záhradnej architektúre". Všimol som si však sadenice kríkov alebo malých stromčekov a tak sa obávam, že táto dominantná ulica nedostane novú podobu ešte dosť dlho.
29. október 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme preposlali samospráve s prosbou o opätovné vyjadrenie.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
18. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v danej lokalite v tejto chvíli samospráva neplánuje zmeny. Ak budete chcieť v budúcnosti opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania