Tajovského-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Katarína Kollárikova 08. januára 2020

09. január 2020

Roman Šimo

Niektoré chodníky sa zámerne vypustili z údržby a možno aj tento spadá do tej kategórie, menej využívaných chodníkov. Možno preto sa ani udržiavať nebude, alebo sa dostane na rad až medzi poslednými. Otázkou je, či sa majú označovať chodníky, ktoré sa neplánujú udržiavať. Niektoré schodiská tak mávajú.
12. január 2020

Matúš 👍

Nemyslím si, že tento chodník, ako významná spojnica Bôrika s nemocnicou a centrom by bol vypustený z údržby. Ale vzhľadom na jeho dôležitosť je prekvapivé, že nebol odhrnutý.
13. január 2020

Katarína Kollárikova

Je to špecif miesto, nad chodníkom strmý svah, chvalabohu veľa stromov, na jeseň veľa lístia.schody hore ku nešporovej nebolo ani vidieť, zamietla som lístie do rigolu vpravo,kopa ostala pod schodmi. Raz za rok by to bolo dobré dať do poriadku ale najprv hrablami a potom odviezt, už aj kvôli bezpečnej premávke na ceste
14. január 2020

Roman

Chodník bol pravdepodobne napokon odhrnutý, čo dokazuje množstvo hliny s trávou na okraji cesty.
Treba veriť, že tento chodník sa časom aj opraví. Jeho údržba strojom je takmer nereálna pre množstvo nerovností či zarastením jeho časti. Samozrejme i ten "odpad" čo vznikol teraz bude potrebné odstrániť z krajnice komunikácie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania