Vysokoškolákov-dlhodobo odstavené vozidlá-zahraničné vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý

auto odstavené nad predajňou NAY

16. jún 2020

Roman Šimo

Pravdepodobne ešte súkromný pozemok.
16. jún 2020

Rastislav Rodák

no ved to..ano je to sukromny pozemok... zaujimave ale je..ze minuly tyzden tam MP davala papuce konkretne 2 - na zltej ciare z vnutornej strany... Preto ma toto hneva!!!! Alebo si majitel zaplatil MP? V ZA je vsetko mozne!!!
16. jún 2020

Roman Šimo

Už by majiteľ pozemku mal začať riešiť niečo. To do nekonečna tam bude vyzerať tak, ako teraz alebo ešte horšie?
16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Dobrý deň, v danom podnete sa vozidlo nachádza na súkromnom pozemku spoločnosti Z&T a.s.
16. jún 2020

Roman Šimo

Toto miesto bude ešte asi vo vlastníctve fi. Omniton.
16. jún 2020

Rastislav Rodák

Ja len dufam, ze Omniton tam stavat nebude... Nastastie nas kriza v 2008 zachranila...lebo tam mala byt 8 poschodova budova - slnko by som v zivote uz nevidel.. Teraz maju povolenie na dvojpodlaznu budovu...parkovat budeme vo vzduchu
16. jún 2020

Roman Šimo

Tiež som sa zľakol, keď tam mala stáť vraj vyššia budova. Už aj dve poschodia sú možno veľa. Nevedno, či dôjde aj k tomu. Radšej by som tam videl zelenú plochu a to aj bez tých tam ponechaných starých asfaltových ciest. Prečo sa stal tento pozemok súkromným v takej miere, ako je tomu dnes, sa pýtajme mocipánov z minulosti. Vozidlá tam nemajú čo parkovať, keďže pozemok je súkromný. Myslím ale, že značenie tam umiestnené s touto informáciou nie je. Parkovanie je modernou témou. V týchto miestach sú z veľkej mieri vraky, nákladné a dodávkové vozidlá. Mnohí obyvatelia majú dve-tri autá. Iní zasa sa označujú za invalidov a miesta sú nie vždy tak obsadené. Radšej nech, tam už postavia niečo primerane veľké a dá sa do poriadku celý tento priestor. V súčasnosti to len možno dva krát do roka sa pokosí, keď je už príliš vysoká tráva. Inak sa tam nikto o nič nestará. Akurát policajti si tam oddýchnu v aute.
16. jún 2020

Rastislav Rodák

no kedze dali na tu cast Vkciniec vjazd dodavok..tak tam parkuju...Nam osobne to zhorsilo parkovanie. Problem je v tom... ze ten projekt Omnitonu pocita s cca 80 timi parkovacimi miestami ze su tam dnes... realne tam parkuje 130 aut... Takze by nenolo ani pre nas a njeto zakaznikov...a neverim, ze by nam vyhradili parkovacie miesta v tom dvojpodlaznom parkovacom dome (tam ma byt)....Co sa tyka ZTP...tazko hodnotit...aj ked pozeram na niektore auta v centre....tak je to divne... My niekedy musime parkovat pri NAY a to ked v noci pridem s 3ma malymi detmi je zabava - polhodinu nosim veci...
16. jún 2020

Roman Šimo

Poznám sitáciu a viem, že je problém pri vežiakoch zaparkovať a je to vlastne tak v celom meste. V časti trojdielneho parkoviska medzi Fatranskou a Trnavskou ulicou, som práve preto navrhoval vybudovanie parkovacieho domu. Doposiaľ reakcia mesta chýba.

https://www.odkazprestarostu.sk/zilina/podnety/76950/fatranska-parkovanie-chybajuce-miesta
16. jún 2020

Rastislav Rodák

projekty ta firma na to uz ma...mam to kdesi v PC...takze mesto asi caka na nich
16. jún 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
nakoľko sme nenašli e-mailový kontakt na spoločnosť OMNITON ŽILINA, s.r.o., tak podnet uzatvárame.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
19. júl 2020

Roman Šimo

Svoje odstavené vozidlá tam má často aj firma odťahujúca vozidlá a či práve ona tam "neskladuje" niekoľko nepojazdných vozidiel. To je len domnienka.
12. november 2020

Roman Šimo

Toto vozidlo som si v týchto miestach nevšimol, i keď foto je trošku z iného pohľadu. Vlastník pozemku si totiž označil svoje územie. Časť "vrakov" zmizla. Ešte samozrejme "podozrivé" vozidlá nejaké tam sú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania