Masívne výtlky na miestnej komunikácii

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Neriešený
meno
Michal Vavrinec 06. apríla 2015

Pani zima opäť na miestnej komunikácii na Dobronivskej ceste zanechala niekoľko masívnych výtlkov. Opravné práce na cestách už začali (čiastočne sú prerušené kvôli počasiu) ale naša cesta je bez povšimnutia miestnej samosprávy. Cesta by si zaslúžila možno aj komplexnú rekonštrukciu ale na to asi nie sú finančné prostriedky. Pretože ten to stav sa opakuje po každej zime a niekoľko rokov je táto cesta len "zaplátavaná" a to za riadnej premávky čo tiež cestárom neumožňuje jej kvalitnejšiu opravu. V súčasnej dobe je táto komunikácia využívaná najmä rýchlou záchranou službou, vozidlami nad 3,5 (aj nad 12) tony ktoré zásobujú miestny priemyselný dvor a vozidlá podnikateľov v tejto zóne. Ich prejazdom po zničenej ceste vzniká aj nadmerný hluk a otrasy, čo je tiež nepríjemné pre obyvateľov Dobronivskej cesty. Moja otázka je či je aj táto miestna komunikácia zaradená do plánu opráv a či mesto nezvažuje jej komplexnú rekonštrukciou s rozšírením a z hutnením podkladu pôvodnej cesty.

16. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Cesta je zaradená do plánu, zoznamu opráv miestnych komunikácií. Na jej opravu však v roku 2015 nemáme v rozpočte mesta vyčlenené finančné zdroje. Výtlky na komunikácii opravíme v priebehu mesiaca, v termíne do 15.5.2015.

Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby
Juliana Kochlicová Ištóková, odbor rozvoja
23. máj 2015

Michal Vavrinec

Takže máme 23. máj a nič sa nedeje. Asi ste na to pozabudli. :-)
11. apríl 2016

Odkazprestarostu.sk Zvolen

Dobry den, boli vytlky opravene?
11. apríl 2016

Michal Vavrinec

Ani v roku 2015 a a ni v tomto roku výtlky neboli opravené z odôvodnením, že sa uvažuje nad komplexnou rekonštrukciou našej ulice. K dnešnému dňu to však ostalo len pri slovách a aj financie na projektovú dokumentáciu boli z návrhu úpravy rozpočtu mesta Zvolen vyškrtnuté. Takže platí: "Sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú" Pozdravujem našich mestských poslancov za to že ani po dvoch rokoch pre nás voličov neurobili nič, len slová.... Len tak ďalej a určite si vás opäť zvolíme!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania