Nelegálna skládka alebo len bezohľadnosť spoluobčanov

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Michal Vavrinec 08. apríla 2015

Dobrý deň, opäť by som chcel poukázať na jeden nedostatok v blízkosti Dobronivskej ulice. Po vybudovaní nadúrovňovej križovatky KA-ZV, sa stala naša ulica skratkou pre všetkých obyvateľov časti Zvolena zvanej Neresnica a to že tam žije značná časť aj neprispôsobivých nemusím nikomu zo Zvolena asi pripomínať. Navyše v našej ulici sú aj zberné suroviny, ktoré vo veľkej miere navštevujú aj "iný" obyvatelia ostatných blízkych častí Zvolena a to bude príčinou vzniku nelegálnej skládke na konci našej ulice, v blízkosti posledných garáží (tesne vedľa železničnej trate ZV-Šahy). Hore spomenutý tu zvyčajne rozoberú všetko čo "našli" a odpad ktorý pri tom vzniká tu samozrejme zanechajú pre nás. V minulosti sme ešte mali chuť aj odvahu to vždy vyčistiť v rámci jarného a jesenného čistenia okolia, no aj naša trpezlivosť už zmizla. Od nového roka vraj platí že všetci poberatelia sociálnych dávok, musia v prospech mesta (obce) odpracovať nejaké práce, preto by sme aj my uvítali od Mesta výpomoc s týmto "naším" nedostatkom. Ďakujem.

10. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kolegovia z odboru výstavby a životného prostredia, ktorí majú v kompetencii koordinovanie služieb čistenia mesta, boli miesto obhliadnuť. Zabezpečíme vyčistenie uvedeného priestoru, prostredníctvom pracovníkov aktivačnej činnosti, v termíne do konca mesiaca apríl 2015.

Ďakujeme za spoluprácu.

Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby
23. apríl 2015

Michal Vavrinec

Včera bol celý priestor vyčistený. Sám som zvedavý ako dlho to takto vydrží. Ďakujem všetkým zainteresovaním do tohto problému.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania