Špina na ulici M. Rázusa

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Magda 08. apríla 2015

Dobrý deň.
Najprv sa chcem poďakovať za orezanie živého plota pred bytovým domom na ulici M.Rázusa, súpisné číslo 2203, čo som žiadala na tejto (super)stránke v septembri minulého roka pod názvom „Živý plot na M. rázusa“. Keby ste sa prišli pozrieť na to miesto teraz, tak sa určite zhrozíte. Všade dookola plota, pod ním a aj v ňom sama špina, ako to dokazujú priložené fotografie. Preto by sme všetci obyvatelia príľahlého bytového domu uvítali, keby sa kompetentní pracovníci mestského úradu postarali o vyčistenie tohto priestranstva. Ináč orezanie živého plota stráca zmysel, pretože okolie nášho domu vyzerá teraz horšie ako pred jeho orezaním.
Za pochopenie a skorú realizáciu vopred ďakujem.

10. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kolegovia z odboru výstavby a životného prostredia, ktorí majú v kompetencii koordinovanie služieb čistenia mesta, boli miesto obhliadnuť. Zabezpečíme vyčistenie uvedeného priestoru, prostredníctvom pracovníkov aktivačnej činnosti, v termíne do konca mesiaca apríl 2015.

Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby
06. máj 2015

Magda

Oceňujem, že hneď po podaní môjho podnetu sa začalo upratovať okolo živého plota pred naším bytovým domom, ale čakala som až do konca apríľa, či to niekto aj dokončí. Takmer tretina z celkovej dĺžky plota ostala neuprataná. Teraz, keď už narástla okolo neho tráva, špinu až tak veľmi nevidieť, o to viac ju bude vidieť na jeseň. Keďže je to nedokončená práca,
nepovažujem tento problém za vyriešený. Magda.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania