Poškodený chodník, prepadnutý, zlomený, nebezpečný

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Albín Geršič 11. júna 2017

V smere od Pivárne Mamut k Námestiu mládeže teda chodník za ul. Novazámocká bloky č. 3209 a 3210 poškodený chodník, prepadnutý a výtlky. Na Námestí mládeže v smere k základnej škole zlomený a tiež prepadnutý. Ide o nebezpečné miesto z pohľadu poškodenia zdravia. Dňa 12.8.2016 som predložil ako predseda Občianskeho združenia ZVOLEN ZAPAD písomnú žiadosť na mesto Zvolen. Taktiež sme osobne s kolegyňou navštívil referenta, ktorý to má pridelené a vypočuli sme si čudné a smiešne konštatovanie.V mesiaci máj som kópiu odovzdal poslankyni VMČ č. p. Mgr. Staníkovej . Na písomnú odpoveď som od mesta nedostal ani odpoveď, čo považujem prinajlepšom za netransparentné !

12. jún 2017

Kaliy

Čakáte "len" 10 mesiacov na odpoveď ? Hodne trpezlivosti prajem. :-))
13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

chodník vedúci od ulice Imatra, popri plote základnej školy, až na Námestie mládeže sa bude opravovať tento rok. Vami zdokumentované poškodenie je práve v tomto úseku, takže bude opravené pri rekonštrukcii chodníka. Predpokladaný termín opravy je august - september 2017.


PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
28. september 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, ako je napisane vyssie, mesto slubilo rekonstrukciu chodnika
a nielen slubilo, aj realizovalo - na zaklade ociteho svedectva a prilozenych fotografii konstatujem, ze chodnik je v pohode a podnet s nim spojeny je VYRIEŠENÝ
s pozdravom spokojny obyvatel predmetnej casti sidliska

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania