Chodník

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
talakk 11. júla 2017

Dobrý deň! Tento dosť frekventovaný chodník, ktorý spája podchod popod cestu k SAD -ke a zastávke MHD a tiež pokračuje k autobusovej a železničnej stanici je dlhodobo rozbitý a po dažďoch samá mláka, obchádzať sa dá len po tráve.Zarmútite ma odpoveďou, že chodník nie je v majetku mesta, nakoľko som tu stretla auto s označením " Mesto Zvolen " a koscov, ktorí celú túto oblasť kosili.Len toľko.Ďakujem.

20. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

práve chodníkom bude zo strany mesta venovaná zvýšená pozornosť v nasledujúcich mesiacoch. Poslanci jednotlivých výborov mestských častí by mali vytypovať prioritné pešie komunikácie, ktoré potrebujú akútnu opravu. V prípade, že sa medzi ne dostane aj Vami uvedený chodník, je možné, že bude v dohľadnej dobe opravený.

S pozdravom a prianím pekného dňa

Martin Svatuška

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
26. január 2020

Lukáš Bartošovič

nuz, zda sa, ze tento chodnik pani poslanci obisli alebo ho nepovazuju za akutny pripad
https://samosprava.zvolen.sk/zoznam-poslancov.phtml?id3=94397
20. júl 2020

Lukáš Bartošovič

po vydatnom sobotnom dazdi (18.07.2020, podvecer)
04. december 2022

Ondrej

Prikladám fotky z 4.12.2022. Problém s vodou je preto, že vstupy do podchodu (z oboch strán) sú najnižšie položené miesta v okolí. Nemohlo by sa mesto dohodnúť so súkromnými vlastníkmi a jemne zdvihnúť chodník nad úroveň okolitého terénu a vyasfaltovať ho tak aby voda mala kam odtekať? Ale nie do podchodu ale do blízkeho porastu! A rovno by sa vyriešili miesta s chýbajúcim asfaltom, ktoré tvoria prekážku v križovatke chodníkov. Dané miesto by sa zprehľadnilo a investícia by nemusela byť veľká. Momentálne sa čistí chodník od tohto miesta ku kanálu tak by sa mohla vyriešiť aj táto problematická časť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania