Spomaľovače na ceste Novozámocká

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
cibula 07. mája 2018

Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o prehodnotenie osadenia spomaľovacích prahov (retardérov) pred priechody pre chodcov na ulici Novozámocká a Pražská pri KOCKE.Po Novozámockej ulici chodí denne množstvo áut a 30-ku nedodržiavajú už ani dôchodcovia za volantom. Skracujú si po nej cestu kuriéri a ľudia,ktorí cez sídlisko len prechádzajú. V Kocke sú prevádzky,ktoré navštevuje veľa ľudí. Pred kostolom by ich bolo treba tiež osadiť,lebo tam nezastane nikto. A niektoré priechody sú za zákrutou a sú nebezpečné hlavne pre deti,ktoré navštevujú 9.ZŠ. Mimo toho veľa ľudí z celého Západu chodí na autobusovú zástavku na Štúrovej ulici. Z hľadiska bezpečnosti hlavne detí a starších ľudí by pomohlo aspoň na niektorých miestach tieto "spomaľovače" osadiť. Za prehodnotenie môjho podnetu vopred ĎAKUJEM

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet bude zaradený na rokovanie Komisie dopravy a správy miestnych komunikácií Mestského zastupiteľstva, ktoré sa uskutoční 16. mája 2018. Bolo by ideálne, ak by ste nám poslali svoje meno a kontaktné údaje (e-mail, telefón) na e-mailovú adresu [email protected].


PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
01. január 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, samosprava, oboznamte nas, prosim, s vysledkami rokovania Komisie dopravy...
tipol by som si, ze ich stanovisko bolo zamietave, kedze po sidlisku niet hadam jedineho retardera, ak neratame rozbite useky, kde motorista spomali len vdaka "pudu sebazachovy"
bielu tridsiatku v kruzku (skoro) vsetci okazalo ignoruju

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania