Parkovanie pred garážami

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Ľubomír 10. októbra 2018

Žiadam mesto Zvolen o vyriešenie dlhodobého problému s parkovaním pred garažami na ulici J.Bánika oproti kasarňam. Parkujú tu príslušníci ASR a bránia nám v použivaní našich garaži za ktoré si riadne platime dane a napriek tomu nás obmedzujú v ich použivaní. Prosím o vyjadrenie k tomuto problému ako aj poskytnutí informácii ako máme postupovať ak tu budú parkovať.
S pozdravom.

19. október 2018

Milan

A to nebol schopný žiadny občan, ktorý tam býva privolať hliadku mestskej polície? Ved takmer všetky autá vám tam parkovali na tráve a mohli mať nasedené "papuče", keby ste privolali políciu a nevyhli by sa plateniu pokút.
19. október 2018

Ľubomír

Hliadka mestskej policie bola volaná na druhy deň ( po slovnom upozornení pánov v zelenom,ktorí si s Nás robili srandu že kludne môžeme volať koho chceme ) t.j 10.10.2018.
Prślušníci mestskej policie im nalepili na dvere aut štitky s upozornnením o porušení zákona o cestnej komunikácii. ( žiadne papuče , tie sa dávajú len občanom mesta ktorý platia dane a nie
arogantným vojakom ). Na ďalši deň t.j 11.10.2018 páni gumáci tu parkovali znovu ako čo by sa nič nedialo.
25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

problém nastáva v období vojenských cvičení v kasárňach SNP na Podborovej, kedy zúčastnení príslušníci OS parkujú aj v okolí kasárni. O každom vojenskom cvičení je Mestská polícia vopred informovaná veliteľom vojenského útvaru, kde cvičenie prebieha. Posledné takéto cvičenie bolo v termíne 08. - 12. 10. 2018. Počas tohto cvičenia, boli priebežne kontrolované priestory a trávnaté plochy v okolí kasárni a hlavne na ul. J. Bánika s cieľom predísť akémukoľvek narušeniu verejného poriadku. Napriek tomu, že neboli zistené pochybenia, uvedomujeme si problém, ktorý obyvateľom spôsobuje množstvo parkujúcich áut, budeme sa snažiť predchádzať podobnej situácii rokovaním s ASR.

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.