Video z miestneho zastupiteľstva

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Veve 13. apríla 2015

Prečo nie je po dvoch týždňoch od konania miestneho zastupiteľstva zverejnené video. Koľko trvá spracovanie videa a kedy bude zverejnené?

13. apríl 2015

Peter

Ktorého miestneho zastupiteľstva?

Fotka s rozlíšením 25 x 20 pixelov je tiež taká kvalitná ako samotný príspevok...
13. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, upozornenie. Uvedomujeme si, že od rokovania MZ , ktoré sa konalo dňa 31. 3. 2015 a skončilo v nočných hodinách, uplynuli takmer dva týždne. Na ospravedlnenie uvádzame skutočnosť, že v uvedenom období boli dni voľna – Veľká noc a naviac, dodávateľ a spracovateľ videozáznamu bol do dnešného dňa PN. Obvykle je videozáznam spracovaný (prehrávanie z pásky na CD, deľba po jednotlivých bodoch a pod.)a dodaný do 10-tich dní. Po telefonickom rozhovore a upozornení nám bolo prisľúbené, že videozáznam dodá do konca tohto týždňa (16.týždeň). Po jeho obdržaní bude videozáznam okamžite zverejnený na web stránke MČ Bratislava-Vajnory.
Touto cesto sa Vám úprimne ospravedlňujeme za vzniknuté problémy a veríme, že v budúcnosti budú videozáznamy na web stránke MČ zverejnené v čo najkratšom možnom čase od konania MZ.

S úctou

JUDr. Mgr. Elena Jaďuďová
Prednostka úradu
MČ Bratislava – Vajnory
15. apríl 2015

Vendy

Veľmi dobrá a rýchla odpoveď.
20. apríl 2015

Veve

Začal sa nový týždeň (17.), prosím o informáciu či bude zverejnené video z miestneho zastupiteľstva MČ Vajnory zo dňa 31.3.2015 a približne kedy. Podľa informácie z Vašej odpovede by ste ho už mohli mať k dispozícii. Vopred vďaka za odpoveď a sprístupnenie videa.
23. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Teší nás, že o záznamy zo zasadnutí miestneho zastupiteľstva je u obyvateľov mestskej časti záujem, pretože ich účelom je najmä zabezpečenie plnej informovanosti o činnosti Miestneho zastupiteľstva. Občianska participácia je pre fungovanie miestnych orgánov dôležitá a mestská časť podporuje jej aktivizáciu.
Kamerové záznamy už môžete nájsť na našej internetovej stránke http://www.vajnory.sk/video/index.html . Pre riadne nahranie kamerového záznamu na web je z dôvodu veľkosti súborov vždy nevyhnutná ich kompresia dát do formátu .flv. Vzhľadom k tomu, že webové sídlo mestskej časti bolo programátorsky vyvinuté ešte v roku 2008, je jeho administrácia a tento postup časovo a technicky náročná. Práve modernizácia internetovej stránky je jednou z iniciatív, ktorá bola zaradená do projektu mestskej časti Participatívny rozpočet 2015, v ktorej obyvatelia Vajnor môžu rozhodnúť o použití financií z rozpočtu mestskej časti. Prosíme ospravedlňte absenciu zvukovej stopy pri zázname k bodu č. 3, spolu s dodávateľom pracujeme na odstránení tejto chyby a jeho nahradení riadnym záznamom.
S pozdravom

JUDr. Mgr. Elena Jaďuďová
Prednostka úradu
MČ Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania