Horná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Lenka Hassanová 10. januára 2023

Autá parkujúce popri košoch tvoria prekážku - smetiari sa v tomto úseku nevedia vytočiť, koše nevynesú - len vycúvajú späť. Opakujúca sa situácia - skúste preveriť u smetiarov.
Treba tam vytvoriť prekážku /kvetináč/ prípadne osadiť značku, aby tam autá nestáli a neblokovali ten oblúk. Mestská polícia nepomôže, maximálne osadia papuču, ak vôbec.

10. január 2023

Lenka Hassanová

Pripajam komentar- dnes rano rovnaka situacia, ine auto. Bola mu zalozena papuca MP, avsak predtym prisli smetiari a auto im vadilo, cize kose nevyniesli a vycuvali spat.
Zalozenie papuce nie je systemove riesenie, vzdy sa najde niekto, kto tam zastane a vytvori prekazku. Prosime o osadenie znacky alebo ine trvale riesenie.
11. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Hassanová,

ďakujeme za Váš podnet, pričom si Vás dovoľujeme požiadať, aby ste prípadné porušenia súvisiace s Vami opisovanými udalosťami tak, ako uvádzate vo svojom podnete oznámili v reálnom čase priamo na bezplatnom telefónnom čísle 159, aby bolo možné v reálnom čase prijať čo najúčinnejšie a zároveň zákonné opatrenia v záujme eliminovania nežiadúceho správania sa vodičov.

Po preverení Vášho podnetu ďalej uvádzame, že pozemok nie je majetkom mesta Banská Bystrica a tak nemôžeme prijať opatrenia na zamedzenie parkovania ako uvádzate vo svojom podnete.

Zároveň však dávame podnet na oddelenie dopravných stavieb v prípade posúdenia osadenia dopravného značenia na inkriminovanom mieste.

S pozdravom

Ing. Diana Lunterová
asistentka náčelníka MsP

Mestská polícia - Mesto Banská Bystrica
Československej armády 26
974 01 Banská Bystrica

Tel.: +421 48 4330 801
E-mail: [email protected]
www.banskabystrica.sk
23. september 2023

Lenka Hassanová

Podnet môžete uzavrieť, posunutím kvetináča sa znemožnilo autám tam zastať. Už sa to neopakuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania