Kyjevské námestie - havarijný stav

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Danka Halamová 24. januára 2018

Prosíme o riešenie havarijného stavu na sídlisku Fončorda, Kyjevské námestie, priestor medzi bývalým zdravotným strediskom - a poštou p.č. 2087/4 zapísaná na LV 2724 (vlastník mesto Banská Bystrica).
Už niekoľko krát sme prosili o opravu povrchu (či už cez odkazprestarostu, poslancov, OR, alebo odd. údržby, nakoľko to vyzerá ako tankodrom).
Je to priestor cez, ktorý chodia deti do školy, škôlky, na poštu, do zdravotného strediska resp. je to prechodzí priestor z hornej časti Fončordy do centrálnej časti, je to proste námestie. Je to naozaj v dezolátnom stave. Stojí tam voda, sú obrovské diery, vylámaný asfalt až po základový betón. Kanalizácia ktorá tu bola akože prečistená v r. 2016 nefunguje. V čase dažďov a takýchto snehových nádielok je plocha temer nepriechodná, v čase sucha tankodrom

28. február 2018

Andrea

Nedá sa nevšimnúť, že rovnaký podnet na riešenie stavu Kyjevského námestia, ktorý bol podaný p. Halamovou dňa 28. mája 2015, " svieti" na tomto portáli ako vyriešený. A k tomu tohtoročnému nie je od 23.1. do dnes - 28.2. žiadne vyjadrenie. Dôsledkom dlhodobej nečinnosti kompetentných pri údržbe verejných priestorov je znehodnocovanie majetku mesta. Myslím, že okrem zamietavej odpovede na riešenie daného stavu, nám mesto dlží minimálne predostrenie plánu. Všetci si ho prečítame, budeme sledovať jeho plnenie a pracovníci mestského úradu nebudú musieť reagovať na opakované rovnaké podnety. Máte plán, však?
05. marec 2018

Danka Halamová

nemajú. požiadavka na riešenie tejto plochy zamietnutá.
15. december 2018

Andrea

Foto nepotrebuje komentár. Iba - poprosím neignorujte nás. Dajte nám plán, ako sa to bude riešiť. Začnite to s nami riešiť.
15. december 2018

Andrea

Foto nepotrebuje komentár. Iba Vás prosím, dajte nám plán, ako to idete riešiť.
23. február 2019

Andrea

Dobrý deň, pán starosta. Prosím Vás o obnovu Kyjevského námestia. Skúste požiadať niekoho kompetentného z Vášho tímu, aby sa vyjadril. Aby som mala pocit, že Vám naozaj záleží na občanoch.
07. október 2019

Marian

Kyjevské námestie-chodník-výtlk

Dobrý deň. Kedy sa plánuje oprava výtlkov?
06. máj 2020

Michal H.

Havarijný stav sa neustále zhoršuje.
07. máj 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
13. júl 2020

Andrea

Kyjevské námestie-chodník-znečistený

Dobrý deň, už roky sa kontaktujeme predstaviteľov mesta a žiadame revitalizáciu Kyjevskeho námestia. Bezúspešne. Je to dosť deprimujúce. Pre nás občanov.
V zime chodíme vyšľapanými chodníčkami v snehu.
Teraz sa k tomu pridali ŠPINA a ODPADKY.
Takto vyzerá centrum občianskej vybavenosti na sídlisku v BB.
Je niekde v BB zabezpečené pravidelné upratovanie? Lebo u nás nie.
09. november 2020

Jozef

Kyjevské námestie-chodník-poškodená dlažba

Poškodená dlažba na schodoch na viacerých miestach (na viacerých ramenách schodiska). Žiadam o urýchlenú opravu, pretože sa jedná o veľmi frekventované miesto s poštou, lekármi a obchodmi. Hrozí úraz. Zároveň žiadam o opravu osvetlenia daného schodiska, pretože v celej jeho dĺžke je nefunkčné.
14. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Priestor je zrekonštruovaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania