Parkovanie na Kyjevskom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Andrea 05. marca 2018

Priestor medziposchodiach Kyjevského námestia je používaný ako parkovacie miesta. Nie je to pritom priestor na to určený.

05. marec 2018

Danka Halamová

Bežne takto stoja. Treba volať MsP -159.
22. marec 2018

Andrea

Dobrý deň,
prečo je problém neriešený, či neriešiteľný?
22. marec 2018

Danka Halamová

preto ho označili za neriešený, lebo nikto z kompetentných sa k tomu nevyjadril. treba volať MsP, keď tam takto parkujú. to je asi jediná šanca.
23. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samospráva bohužiaľ na podnet do 14 dní neodpovedala, status sa preto zmenil na neriešený. Podnet sme samospráve opätovne zaslali.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento problém dostala na riešenie Mestská polícia, ktorá na tomto mieste od 5.3.2018 do 22.3.2018 vykonala 7 krát kontrolu parkovania vozidiel na uvádzanom mieste, ako aj kontrolu parkovania vozidiel po okraji cesty od Tulskej č.1 po Tulskú č. 13. Počas vykonaných kontrol bolo zistené 6 krát porušenie platných zákonov, z čoho jeden priestupok bol riešený na mieste a 5 priestupkov bolo riešených založením technického zariadenia a následne udelením sankcie.
Kontrolu dodržiavania platného dopravného značenia budú príslušníci MsP vykonávať aj naďalej počas výkonu služby na tomto okrsku.
V prípade zistenia porušovania uvedeného dopravného značenia môžu občania oznámiť takéto porušovanie na linku 159, na základe čoho bude pracovníkom operačného strediska MsP na miesto vyslaná operatívne autohliadka MsP na riešenie priestupku.


Mgr. Pavel Koreň
veliteľ obvodu MsP
14. december 2018

Andrea

Dobrý deň, problém môžme znovu otvorit. Auta stále parkujú tam, kde nemajú. A nikto to nerieši.
15. december 2018

Andrea

Do ry deň, autá ďalej veselo parkujú, napriek avizovaný častým kontrola a pokuta. A všetko ide ďalej svojim životom tak isto dokola a dokola. Človek sa začína pýtať prečo?
04. marec 2023

Andrea

dobry den, poprosim o vyjadrenie, preco mozu parkovat auta na mieste, ktore nie je urcene na parkovanie.
aj po upozorneni policii sa nic nemeni.
auta tu parkuju kazdodenne a uberaju priestor ludom.
05. marec 2023

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,
v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.
Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.
Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania