Parkovanie v zákaze zastavenia

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Juraj 07. marca 2018

Rad by som upozornil mestsku policiu na sustavne statie vozodiel v zakaze zastavenia na ulici Na troskach.

12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Juraj,
predmetný oznam bol preverený príslušníkmi MsP v Banskej Bystrici v aktuálnom čase a na mieste bola potvrdená jeho opodstatnenosť.

Vodič vozidla bol riešený na mieste blokovou pokutou.

V budúcnosti Vám navrhujem obdobnú alebo akúkoľvek inú nezákonnú činnosť nahlasovať na MsP telefonicky na bezplatnom telefónnom čísle 159. Je to operatívnejšia cesta a spôsob ako rýchlejšie vykonať úkon alebo zásah MsP.

Ďakujeme za pochopenie a oznam.

Pavol Slovák
zástupca náčelníka MsP pre výkon služby
Mestská polícia v Banskej Bystrici
26. november 2018

Juraj

Parkovanie v zákaze zastavenia

Dobry den,

rad by som sa informoval, preco mestska policia sustavne dlhodobo toleruje parkovanie na ulici Na Troskach. Pri vjazde do jednosmerky je jasne osadena tabula zakaz statia. Auta tam stoja dlhodobo sustavne kazdy den (nie je to jednorazova zalezitost nahodne odstaveneho auta). Poprosim o realne riesenie, nie o vyjadrenie zo strany mestskej policie, ze tam jednorazovo poslu hliadku a ze v pripade, ze tam stoja auta aby sa volalo 159.
10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia na základe uvedeného podnetu opätovne zaviedla pravidelné kontroly na tejto ulici, pričom v úseku ulice za DZ Zákaz státia do dnešného dňa zaevidovala a vyriešila 6 vodičov motorových vozidiel, ktorý porušili platné dopravné značenie. Nepravidelné kontroly dodržiavania uvedeného dopravného značenia budú zo strany Mestskej polície pokračovať aj naďalej, pokiaľ nedôjde k náprave. Vzhľadom k plneniu aj iných povinností zo strany MsP, nemôžme byť vždy včas pri každom spáchanom priestupku a z uvedeného dôvodu preto žiadam občanov o spoluprácu a v prípade, že aj na tejto ulici uvidia porušovanie dopravných predpisov, nech zavolajú na bezplatnú linku 159, kde pracovník operačného strediska prevezme oznam a operatívne na miesto vyšle hliadku MsP, ktorá vec vyrieši.


Mgr. Pavel Koreň, veliteľ obvodu MsP Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania