Na Troskách-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Neriešený

Dobrý deň,
pri priechode pre chodcov pri malom kruhovom objazde pri ESC
1. je veľký a nebezpecny vytlk.
2. Taktiez je enormne zvlnena cesta.
Ziadam o urychlenu opravu.

Pravdepodobne k tomuto problemu dochadza v case dazdov. Lebo v minulosti som videl ako obrovske mnozstvo vody vytlacilo asfalt a prudom vytekala spod asfaltu.

3. Je urcite na danom mieste v poriadku kanalizacia?

Dakujem

31. máj 2019

Jozef

A bolo by vhodne za tymto spominanym priechodom pre chodcov smerom na Hušták skulturnit ten premalovany cyklochodnik. Vyzera to tam hrozne. Ta dlažba ma predsa dve strany, staci ju rozobrat a otočiť a znova vyznačiť cyklotrasu. A bude to na tak frekventovanom mieste vyzerať ako si kulturne mesto zaslúži.
12. jún 2019

Milan Cerovský

Zdá sa, že došlo k oprave. Ďakujem.
Ale stále si myslím, že by bolo potrebné aj skontrolovať kanalizáciu, či je všetko v poriadku a či stíha pobrať dažďové zrážky.
15. jún 2019

Jozef

Takto opravuju cesty v Mongolsku. Zvlneny asfalt zostal. Len lopatou nahadzali asfalt do diery, ani nezarezali vytlk, tak ako sa ma. Daňoví poplatníci ďakujú za fušerinu.
15. jún 2019

Milan Cerovský

Jop Jozef ma pravdu, nedoslo ani k vyrezaniu asfaltu okolo vytlku. Dufam, ze sa jedna o nudzove, rychle a hlavne kratkodobe riesenie a coskoro dojde ku komplexnej oprave. I ked ma mrzi ako niektore utvary/oddelenia mesta pristupuju ci skor nepristupuju k komentovaniu/rieseniu podnetov :(.
22. jún 2019

Milan Cerovský

Ziadam o znovuOTVORENIE podnetu a poslanie na mesto BB.

Tak ako písal Jozef a aj ja, jednalo sa o narýchlo urobenú opravu. Moje želanie, že sa jednálo o núdzovú krátkodobú opravu sa nenaplnil. Dnes teda tyzden a pol od opravy je zaplata uz poskodena. Ziadam o opatovnu a poriadnu opravu alebo vyjadrenie zodpovednych preco sa cesta opravila tak ako sa opravila a ako bude mesto dalej postupovat.

Dakujem pekne Milan Cerovsky
08. júl 2019

Jozef

Ja ked nezaplatim dane, vieme co bude. Ale mesto nemusi nic. Dakujeme
31. júl 2019

Milan Cerovský

Stav zaplatania diery nezmeneny. Dokonca je totalne zvlnena cast pri konci priechodu pre cyklistov, toto povazujem za velmi nebezpecne a hrozi riziko padu cyklistov. Nema to absolutne nic spolocne s bezpecnym priechodom pre cyklistov.
04. február 2020

Milan Cerovský

Aktualizácia 04.02.2020:
Absolútne žiadna zmena
Prikladám aj fotku/video dokazujúcu, že spod toho zvlneného asfaltu sa vytláča voda!

Video: https://youtu.be/DrDyI3zAz9c
04. február 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
18. február 2020

Milan Cerovský

Jama o 2 metre dalej presne v takom istom stave ako pred rokom. Je toto vobec mozne?
24. február 2020

Milan Cerovský

Stale nedoslo k zmene. Je pravdepodobne, ze za obrovsky vytlk moze voda ktora uz neho doslova vyteka. Ziadam o umiestnenie docasneho znacenia - smerovej dosky nakolko vodici vchadzaju do tohto hlbokeho vytlku a nicia si svoje vozidla. Samozrejme je potreba riesit pricinu problemu. Prikladam video: https://photos.app.goo.gl/FApeAG5PQy74owTs9 Dakujem
24. február 2020

Jozef

Tak frekventované miesto pre autá a pre chodcov a zodpovední pracovníci mesta to proste ignorujú.
Za rok nie su schopní ani označiť miesto. O oprave radšej ani nebudem hovoriť. Keď sa to tam prepadne, pretože je to očividne podmývané a niekomu sa niečo stane, tú su dôkazy o tom ako je to mestom odignorované. Prajem potom veľa zdaru mestskému právnikovi na súde.
Medzi primátorove priority nepatrí ani bezpečnosť daňových poplatníkov. To je smutné. Ale fontány alebo vybudovanie nového parku pri malej železničnej stanici...nie je to náhodou park vedľa parku? Vedľa hlavnej cesty....kotliny z najväčším smogom v meste....krásny relax pri hluku a smogu prajem daňovým poplatníkom mesta Banská Bystrica.
03. december 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. marec 2023

Adam

Na Troskách-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Rozbitá cesta aj spolu s časťou prechodu pre chodcov. Neskutočný tankodrom v hlavnej tepne mesta. Pripájací pruh popri kruhovom objazde v smere Fončorda/Radvaň je tak skoro nepouzitelny a musi sa obchadzat. Co zatazuje premavku v celom meste ked sa vyuziva pruh kruhoveho objazdu brzdi to cele mesto a to doslova.
19. máj 2023

Milan Cerovský

Cesta je aj naďalej roztrepana. Odpoveď mesta žiadna.
19. máj 2023

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
10. august 2023

Lukas Milan

Na Troskách-cesta-výtlk

Vytlky na malom kruhovom objazde pri Europe smerom na horne parkovisko.
10. august 2023

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
10. august 2023

Jozef

Mesto predsa nemá čas za 4 roky ani len odpísať na podnet, načo ho vyriešiť. Veď predsa momentálne počúvame ódy na nové semafóry popri Hrone, cykloblbosť storočia, kúpu domu kultúry.....proste niet času......z nejakého výtlku predsa nevytlčú volebný kapitál. Ale keby výtlk bol pri dome primátora alebo viceprimátorov....to by bolo iné kafé.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania