Odpadky, špina, povalujúce sa kamenné kocky pred Starou tržnicou

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
zita 07. júna 2014

Dobry den,

Vcera 6. juna 2014 som si vsimla pred Starou trznicou na Nam. SNP odpadky, spaky, vytrhnute povalujuce sa dlazdice, taktiez nerovny teren a priehlbiny v chodniku, co by mohlo byt aj pricinou urazu.
Ziadam kompetentne urady, aby urychlene vyriesili tento stav, nie je to z bezpecnostneho ani z estetickeho hladiska vyhovujuce a zasluzime si mat pekne, ciste ulice, namestia v nasom hlavnom meste, aby sme sa v nom citili prijemne a mali dobry pocit, ze sa urady staraju nalezite o mesto a o jeho cistotu.

Vdaka za porozumenie a vyriesenie problemu

17. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

situácia pred Starou tržnicou bola záležitosťou krátkodobou a neporiadok bol odstránený na druhý deň, ako aj oprava dlažby bola vykonaná krátko nato. Niekedy nie je vašich silách zabrániť istým prvkom vandalizmu a neporiadnosti občanov a návštevníkov mesta.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. júl 2014

Karol Bujaček

Pán Papajčík, na to máte mestskú políciu. Ešte nikdy som nevidel pešieho príslušníka MsP v týchto miestach. Vlastne som videl celkovo iba 5 peších príslušníkov MsP: jedného na Obchodnej, dva páry „na prechádzke“ na Ventúrskej (obe dvojice o niečom diskutovali a nevyzeralo to tak, ako keby si všímali okolie).
17. júl 2014

zita

Vdaka za odpoved a vyriesenie problemu, aj ked netusim do akej miery to bolo opravene, mozno by bolo vhodne zadokumentovat vyriesenu situaciu fotkami.
V tomto konkretnom pripade mozno neslo az tak o vandalizmus ako skor o neporiadnost ludi, domnievam sa, ze podla mnozstva odpadkov a spakov nebola tato cast dosledne vycistena upratovacou sluzbou dlhsiu dobu..Mozno sa mylim, no k uvedenemu problemu by postacovalo plnenie denneho upratovacieho programu a dosledna kontrola. Ci sa tak deje a v akom rozsahu je rozvrh a plnenie tychto sluzieb je pre mna nezname. Bolo by vhodne, aby sme boli oboznameni detailnejsie o tom.

Vopred dakujem.
19. júl 2014

Karol Bujaček

Pán Papajčík, odpadky možno boli vyzametané, ale dlažba opravená nebola. Trváte na tom, že podnet je vyriešený?
19. júl 2014

Karol Bujaček

Situácia pred Starou tržnicou je záležitosťou dlhodobou, ani oprava dlažby nebola vykonaná. Niekedy nie je v silách magistrátu zabrániť devastácii mesta a nedôslednosti údržby pracovníkov magistrátu a objednaných firiem.
19. júl 2014

zita

Vdaka Karol Bujacek za prilozenu fotodokumentaciu, vidim, ze Vas tento stav pred Starou trznicou tiez trapi a myslim si, ze aj mnohym dalsim je trnom v oku.
Ako sa da tato situacia rozumne vyriesit???Dalsia otazka je, ci vedenie magistratu alebo kompetentni ludia maju zaujem vyriesit tento alarmujuci stav. Maju??? Nemaju??? Podla dnesneho stavu a tiez je to uz dlhodoba zalezitost NEMAJU zaujem a particne chcenie toto vyriesit!!!Taktiez firmy, ktore vykonavali prace pri kladeni dlazby, by mali byt povolane naspat a vykonat napravu stavu.
Nieco tu v tomto slede dlhodobo nefunguje a bude potrebne identifikovat vsetky nefungujuce clanky a zacat s ich napravou, aby sme sa dockali fantastickeho vysledku.
Pan Papajcik, podla fotodokumentacie iste uznate, ze ziadna oprava chodnika nebola vykonana. Ak boli tieto posledne fotky od pana Bujaceka urobene po Vasom prispevku, bolo by urcite vhodnejsie nepodavat informacie, ktore nie su Vasou osobou (alebo Vami urcenou) preverene.
Hlboko verim v napravu tohto stavu, aby sme sa konecne dockali pekneho namesticka pred trznicou, ktore bude v sulade s bezpecnostou chodnikov a inych ploch z dlazby.

Este raz vopred dakujem.
16. apríl 2019

Marián

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania