Mraziarenská-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Parkujúce autá postupne ničia časť chodníka. Prosíme opraviť.

02. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.
03. november 2020

jajbolina

To je krása! To je záber z rozbombardovanej Ukrajiny alebo hlavého mesta SR? Aspoň že ten Vallo je so svojou prácou spokojný, my občania nie.
26. august 2021

Haky

Stav nezmenený. Dezolátny. Kedy už sa s tým bude niečo robiť?
27. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol opätovne odoslaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
27. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

opätovne sme požiadali kolegov, ktorí majú na starosti túto agendu, aby sa vyjadrili k podnetu.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
30. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený chodník na Mraziarenskej je spolu s chodníkom na Klincovej (v úseku od Priemyselnej ulice po Mraziarenskú ulicu) ako celok zaradený do zoznamu na vypracovanie projektovej dokumentácie.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
30. august 2021

Haky

Ak tomu správne rozumiem, projektová dokumentácia sa ešte ani len nezačala robiť! (je to zaradené do zoznamu na jej vytvorenie....a to nevieme kde v poradí na tom zozname to je, že?) Tento argument môžete vyťahovať nasledujúcich X rokov. A ak už hovoríte o chodníku na Klincovej medzi Mraziarenskou a Priemyselnou, ten bol zničený ťažkou mechanizáciou pri cca 14 (!) mesiacov trvajúcej oprave cesty (ul. Klincová medzi Mraziarenskou a Priemyselnou), ktorá bola po celý ten čas neprejazdná. Je s podivom, že chodník na jednej strane cesty opravený bol a druhý (ktorý bol v ovela horšom stave) sa iba estě viac zničil!!!!! Ten poškodený chodník je pritom viac používaný, lebo je tam viac priestoru (nemusíte sa míňať s inými chodcami na úzkom chodníku medzi domom a zaarkovanými autami) a je to "hlavný ťah" medzi poštou resp. električkovými zastávkami a Lidlom/zastávkami trolejbusu resp. autobusu č.98. Terén je tam tak zlý, že je to o zdravie!
09. september 2021

obcan

To je sjutocne neuveritelna ignorancia samospravy, t. j. Magistratu, nakolko vieme, ze Mraziarenska a Klincova je v kompetencii Magistratu (na akom zaklade to sa asi nikdy nedozvieme. K tomu by som rad dodal, ze podla oficialneho vyjadrenia, kde je vedena MHD, funguje Magistrat, ostatne ulice maju v agende jednotlive MČ. Zda sa, ze podla vyhodnosti si samospravy prehadzuju zodpovednost a potom roky nekonaju!
18. február 2022

Haky

Stále v hroznom stave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania