Neoznačený vyvýšený chodník na Karloveskej 30

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 09. novembra 2020

Po aktualnej skusenosti vodica: Pri cuvani je neoznaceny vyvyseny chodnik, ktory konci do 75 cm hlbokeho vjazdu do garaze. Vhodne je bezpecne oznacit koniec chodnika, pripadne inou formou zabezpecit aj pre chodcov priechod na cestu. Karloveska 30, vchod do bytovky.

25. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet považujeme za neopodstatnený, chodník nie je vyvýšený, má primeranú výšku, dodržanú nivelitu ku pozdĺžnej komunikácii a vedie ku bráne bytového domu. Vjazd do garáže, ktorý sa nachádza bezprostredne za bočnou hranou chodníka je naprojektovaný a skolaudovaný takým spôsobom, aby bol zabezpečený odtok dažďovej vody do vpustu a zároveň sa dalo plynule zaparkovať do garáže. Predpokladáme, že vlastník (užívateľ) garáže miestne pomery a situáciu pozná, nakoľko sa nachádza v domácom prostredí.

S pozdravom

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Tel.:00421 2 70711273

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
07. december 2020

U NAS TAKA OBYCAJ

predsa to nema nic spolocne s vlastnikom garaze, ani odtokom.. alebo inou stavbou to ma spolocne s ohranicenim , bezpecnostou a primeranou ochranou chodcov , ktori ak idu po chodniku potom si nemusia vsimnut ze konci schodom bez oznacenia 70 cm padom... ako to auto. to auto nebol garaznik , ....? cudne vysvetlenie si BOZP a znacenia konca chodnika..!?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania