Vyšehradská - vyjazdené koľaje na tráve


V riešení

auto od Veolia neustale zachadza priamo k dveram danej budovy vjazdom cez prechod pre chodcov a mimo ineho parkuje na trave a kym sa tam dostane cez chodniky tak rozjazdi okolite travniky. Najvhodnejsie by bolo umiestnit stlpik na roh travniku aby to uz nikto neskusal a taktiez dohovorit firme Veolia pripadne im dat k nahrade skody.

17. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. V danej veci je potrebné problém nahlásiť priamo spoločnosti Veolia cez kontaktný formulár na jej webe: https://www.veolia.sk/kontakt.
V súvislosti s osadením stĺpika sa, prosím, obráťte na pracovníkov Magistrátu HM SR. Ide o chodník priľahlý ku komunikácii HM.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
19. december 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
22. december 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
26. január 2021

mh

kedze mestska policia nema zaujem. Prosim poslite spat na mesto nech sa vyjadri k druhej casti poziadavky a to je umiestnenie stlpika proti vjazdu cez prechod alebo na roh travnika zabranu.
02. február 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie tohto problému.
Ďakujeme za podnet.
03. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dňa 28.12.2020 bola hliadka MsP na mieste preveriť oznam. Na mieste zistila, že budovu spravuje spol. VEOLIA, pričom v čase preverovania oznamu sa na trávniku ani v okolí nenachádzalo žiadne vozidlo. Bolo vojdené do kontaktu so zamestnancom spoločnosti a bolo zistené, že k budove kotolne je vybudovaná cesta až k vstupnej bráne do objektu. Na tejto ceste parkujú vozidlá, ktoré bránia vozidlám spoločnosti Veolie vojsť až pred bránu budovy a z toho dôvodu sú nútení vodiči dodávky s materiálom prejsť cez trávnik. Situáciu by zlepšilo osadenie regulačnej dopravnej značky na príjazdovú cestu ku kotolni č. 231 ZÁKAZ VJAZDU RE VŠETKY VOZIDLÁ s dodatkovou tabuľkou č. 504 - OKREM VOZIDIEL VEOLIE. Situáciu budeme monitorovať.

Bc. Marcela Ťarcha
03. február 2021

mh

komentar sa asi nebude vztahovat k tomuto podnetu. Tato budova nieje kotolna ale nejaka podruzna budova s ventilmi. Ziadna cesta k budove neexistuje, su tu len chodniky. A v drvivej vacsine jediny material ktory tam vezu je sameho seba. Vchadzaju cez prechod pre chodcov a netrapia sa vybrat zakrutu a beru to cez travnik. Jedine riesenie je stlpik do vstupu z prechodu na chodnik. Na google foto vidno zneuzivanie aj dalsimi lenivcami co sa natrepu dodavkou az do vchodu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania